• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Blog: “de zaterdag van.. Bertjan Scheepbouwer”

Nieuw bij PKC: “de zaterdag van..”

Elke week vragen we een PKC-er een verslag te maken van zijn of haar zaterdag. Deze week doet onze voorzitter de aftrap.

De zaterdag van Bertjan Scheepbouwer:

08.00 uur

Koffietijd en de krant! Ik ben geen uitslaper, dus ook vandaag niet. Vandaag een erg drukke en spannende dag op de planning. Wedstrijden kijken van onze dochter en natuurlijk de selectie, maar bovendien heeeeel groot nieuws voor PKC vandaag.

09.30 uur

Maar eerst… even relaxen en naar de golfbaan om een uurtje te trainen.
Helpt altijd om de dag lekker relaxed te beginnen. Golf is echt mijn passie en daar steek ik veel tijd in. Het houdt me ontspannen en als het nodig is gefocust.

foto-1

11.00 uur

Bloempjes ophalen bij Ron’s Bloemensjop voor vanmiddag op PKC.

12.00 uur

De belangrijkste wedstrijd van de dag! PKC/SWKGroep D3 moet spelen. Onze dochter Evanne speelt hierin. Ze spelen thuis tegen OZC D1 ….. nog nooit van gehoord, maar het is een goede ploeg en een maatje te groot voor de kids van D3. Het werd 7-12. Jammer. Overigens uitstekend gefloten door één van de PKC scheidsrechters die ook de cursus heeft gevolgd.  Vergeten een fotootje te schieten van de wedstrijd, dus dan maar een plaatje van het team. Die twee kanjers met een witte trui zijn Anja en Arie, de trainers van D3.

foto-2

14.00 uur

Net even snel een broodje gegeten en tussendoor naar huis om me om te kleden. Overhemdje, nette broek en jasje aangetrokken, vanmiddag wordt belangrijk.

Maar nu eerst: samen met mijn collegabestuurder Rob Roelofs ontvangen we het bestuur en wat commissieleden van korfbalclub KCR. Ze willen graag wat van ons leren met betrekking tot het “moderne bestuur” en de organisatiestructuur van PKC. Een rondleiding staat ook op het programma want KCR is met de gemeente in gesprek voor nieuwbouw. Ook wij leren overigens van de verhalen van KCR (er valt altijd wat te leren van elkaar).

15.00 uur

Na heel veel ge-app en gemail met Kim (van onze PR/Communicatie) deze week is het dan eindelijk zover: we gaan op de foto… en niet zomaar! We gaan met SWK Groep en Vertom een nieuw sponsorcontract aan voor de periode t/m juli 2020. De persberichten staan op scherp, Peter Besemer is onze fotograaf. Man wat ben ik blij dat we in deze fase al zekerheid hebben voor de periode t/m juli 2020. Echt een last van mijn schouders.

foto-3

15.30 uur

Begin van de wedstrijd PKC/SWKGroep – Blauw Wit. Een heerlijke eerste helft! In de rust is het tijd om het nieuws van de contractverlenging te delen met de rest van de club. Een korte speech vanaf de middenstip en champagne en bloemen voor Ad & Marlène van SWKGroep en Arjan & Cyta van Vertom. Na de wedstrijd heeeel veel felicitaties, met de overwinning op Blauw Wit, maar vooral met de nieuwe sponsorcontracten. Met alle sponsoren getoost in de sponsorruimte en het bleef nog lang heel gezellig in de kantine!

foto-4

20.30 uur

Samen met Sandra lekker naar huis na een lange dag. Glaasje wijn, beentjes omhoog en Netflixje aan. Ik voel me vooral heel erg tevreden en voel al dat ik het vanavond niet laat ga maken ….. morgen wacht de Sint bij de fam. Scheepbouwer.

Licht uit.