• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Aankomend weekend: een weekend vol spanning

Komend weekend staan er voor de meeste ploegen alweer de allereerste veldwedstrijden op het programma. Maar in de zaal is het bloedstollend spannend!

PKC/SWKGroep 1 zal vrijdagavond de tweede play-off spelen tegen AKC Blauw-Wit 1. Deze wedstrijd zal in Amsterdam worden gespeeld om 20.30 uur. Afgelopen zaterdag werd de eerste play-off verloren, maar vrijdag gaan we voor revanche! Wij hebben er het volste vertrouwen in dat PKC/SWKGroep 1 vrijdag gaat laten zien wat zij waard zijn om vervolgens een 3e play-off eruit te kunnen slepen!

PKC/SWKGroep A1 zal zaterdagmiddag om 15.30 uur in eigen hal voor de derde keer tegen DOS’46 A1 spelen voor een plek in de Ziggo Dome finale. Afgelopen zaterdag won PKC/SWKGroep A1 ruim van DOS’46 A1, waardoor de 3e play-off eruit gesleept werd. Het is zaterdag alles of niets: kan PKC/SWKGroep A1 de wilskracht van afgelopen zaterdag doortrekken naar aankomende zaterdag? Kom deze toppers aanmoedigen, zij hebben jullie steun nodig!

Last but not least: PKC/SWKGroep 2 speelt zaterdagavond de finale van de reserve Korfballeague! Nadat PKC/SWKGroep 2 afgelopen vrijdag, na een bloedstollende wedstrijd, gewonnen had van Blauw-Wit, staan zij terecht in deze finale! PKC/SWKGroep 2 neemt het hier op tegen een gewaagde tegenstander: KZ/Hiltex 2. De wedstrijd zal plaatsvinden om 19.30 uur in de Delftse Fortuna-hal. Het publiek was geweldig afgelopen vrijdagavond! Zijn jullie er zaterdag weer om dit top team een steuntje in de rug te geven? Kleed je groen-wit en kom naar de Fortuna-hal!