• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Bericht van de aanvoerder: supporters bedankt!

Een trotse aanvoerder hier aan het woord, trots op de selectie dat we een goede prestatie hebben neergezet met elkaar. Maar met name trots op de supporters! Wat geeft dat een extra boost aan het team!

Een wedstrijd waarin het niet altijd even gemakkelijk ging, maar waar er gevochten werd voor elke meter. Hoe lekker is het dan dat je zo fanatieke supporterschare achter je hebt staan. Dat sleept ons als team door de moeilijke periodes heen, geeft ons kracht om voor elke meter te vechten en om nieuwe krachten op te roepen!

Het maakt me als aanvoerder/speler/supporter van de club echt super trots dat er zoveel steun is vanuit de club! Dat wordt gevoeld door de hele selectie, waarvoor nogmaals extra dank! Maar zoals iedereen kan zien zijn het spannende potjes tegen AKC Blauw-Wit en kunnen wij jullie steun dinsdag weer goed gebruiken. Daarom hoop ik jullie dinsdag allemaal weer in het Groen-Wit (liefst zo gek mogelijk) te zien en net zo fanatiek als altijd! Dat geeft net dat extra zetje in de rug om er nog meer uit te halen dan er al in zit!

Nogmaals dank voor afgelopen vrijdag avond! We zijn er nog niet…. Maar met zulke supporters achter ons maakt mij dan toch wel extra trots op onze mooie club!! Groen met witte kleuren, ons kan niks gebeuren, juichende supporters, alleen voor PKC!!!!

Laurens!

Foto: Peter Besemer