• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De zaterdag van Isa

Deze week vertelt Isa over haar zaterdag.

09.30
De wekker gaat, ik heb heerlijk geslapen alhoewel ik best nog even had kunnen blijven liggen. Ik ben best een langslaper namelijk. Ik ga eerst maar naar beneden om te ontbijten met mijn moeder en mijn zusje Robin. Lekkere yoghurt met appel en chiazaad, want brood krijg ik niet echt weg ’s ochtends. Daarna ga ik me omkleden. Ik moet vandaag naar ’t Capproen in Hellevoetsluis om een wedstrijd te spelen en ’s avonds heb ik een feestje.

10.45
Op de fiets naar PKC. Het is gelukkig niet koud, we moeten best doortrappen. We zijn eigenlijk iets te laat weggegaan thuis. We komen toch op tijd aan bij PKC in de kantine om te vertrekken naar Hellevoetsluis. Ik zit in de auto bij Demi. Het is best een eindje rijden, maar het is gezellig in de auto dus we zijn er zo.

11.30
We zijn nu aangekomen bij ’t Capproen en ik ga me nu omkleden en een beetje warmlopen. De wedstrijd is uitgelopen dus we hebben alle tijd om te bespreken. Vorige keer hebben we van hen verloren, maar dat was niet nodig geweest, dus we gaan vol goede moed het veld in na een bespreking van onze trainsters. Robin wilde onze lunch klaarmaken en deze hebben we voor de wedstrijd nog even snel opgegeten. Ze had er briefjes bij gedaan, superlief.

12.15
De wedstrijd begint een kwartier later. Tijd om goed in te schieten hebben we niet.

13.15
Het duurt even voordat we scoren, maar na het eerste doelpunt gaat het snel. De tegenstanders spelen best hard en de scheidsrechter laat heel veel doorgaan: ze fluit bijna nergens voor. Ondanks dat winnen we toch. Nu nog even gezellig douchen en dan weer naar huis.

15.00
Ik ben nu thuis en ik ga mijn huiswerk vast maken, maar eerst even thee drinken met mijn moeder en mijn zusje. Daarna heb ik wiskunde geleerd, ik ben er best lang mee bezig geweest, het was lastig.

17.00
Ik fiets naar mijn vader en ga daar avondeten. We eten erwtensoep met een broodje Unox. Ik zou eerst meegaan met mijn moeder en Robin naar TOP om naar het eerste te kijken, maar toen werd ik gevraagd voor een feestje in Sliedrecht van Radio 538. Ik heb de wedstrijd wel gevolgd via de korfbal app. Als ik bij mijn vader ben ga ik na het eten mijn hond Max uitlaten.

21.30
Om 20.00 ben ik naar een vriendin gefietst en daar hebben we ons opgetut. Met een groep zijn we naar Sliedrecht gefietst. Gelukkig hadden we wind mee, maar ik kwam kletsnat van de regen aan. Ik kom om half tien aan en het was al heel druk. De muziek was in het begin niet echt super, maar later werd het leuker.

01.00
We fietsen terug, gelukkig zonder regen, maar met flink wat tegenwind. Het duurde 50 minuten voordat ik thuis was.

02.30
Mijn moeder wilde wakker blijven, maar toen ik thuiskwam lag ze in diepe slaap op de bank. Eigenlijk is het nu al zondag, maar voor mij eindigt zaterdag nu pas. Ik ga nu eindelijk slapen. Het was een lange dag, maar wel erg gezellig.

Comments are closed.