• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De zaterdag van Joep

Joep vertelt hieronder wat hij afgelopen zaterdag heeft beleefd. Lees je mee?

08.30
De dag begint met opstaan. Eerst maar een lekker ontbijtje met wat fruit. En dan vandaag staat op het programma: een wedstrijdje spelen, natuurlijk het 1ste kijken en daarna nog even spelen in de 2de hal.

10.00
Bij PKC aangekomen en om half 11 naar een helft van A1 kijken.

11.00
Verzamelen voor mijn wedstrijd. Vandaag tegen Sporting Delta uit Dordrecht, een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moet worden (want thuis hadden we ook gewonnen). Bij Sporting Delta eerst even omkleden en daarna inschieten en bespreken. Na het bespreken, gingen we weer inschieten en daarna beginnen. In de wedstrijd maakte ik 2 mooie goals die kan je hier onder ziet,  maar jammer genoeg is de wedstrijd deze keer met 8-6 verloren.

Doelpunt

15.30
Na de wedstrijd gingen we bij het 1ste kijken. Natuurlijk gewonnen, maar ik vond het op het einde spannend! Daarna gingen we in de 2de hal voetballen en rondrennen. Toen zat de dag er al weer op.

20.00
We gaan naar huis. Ik heb nog even TV gekeken en daarna ging ik naar bed. Toen zat het er op en nog tot de volgende keer!

Comments are closed.