• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De zaterdag van Maaike Steenbergen

Deze week beschrijft Maaike Steenbergen, speelster uit PKC/SWKGroep 1, haar zaterdag.
Zaterdagochtend eerst lekker uitgeslapen, nadat ik de avond ervoor Sinterklaas had gevierd bij mijn schoonouders. Even rustig ontbijten en het huis nog een beetje opruimen voordat mijn ouders komen.
Rond 12.30 uur waren m’n ouders in Papendrecht. Na een kop koffie lekker lunchen met (zelfgemaakte) groentesoep en een broodje. Een uurtje later vertrokken we richting de PKC hal.
Eenmaal bij PKC aangekomen liep ik meteen door naar het verzorgingshok zodat Sjaak mijn achillespees kon tapen. Daarnaast vind ik het altijd gezellig om voor (en na) de wedstrijd een beetje te kletsen met Sjaakie! PKC 2 gekeken, wat mensen van DOS’46 gesproken en toen gaan voorbereiden op de wedstrijd tegen mijn oude club.
Suus Sijstermans vroeg mij in de kleedkamer nog of ik deze wedstrijd ook extra spannend vind. Ik antwoordde dat het al een ander gevoel is dan vorig jaar, omdat PKC al meer als thuis voelt en omdat het vorig jaar écht de eerste keer was om tegen DOS’46 te spelen, dat is nu wel anders. Desondanks  vind ik het nog wel erg leuk om tegen DOS’46 te spelen en iedereen te zien en spreken.
15.30 uur: de wedstrijd begint na het oplopen met die super schattige kids, de talentjes van de toekomst! De eerste helft ging het gelijk op en DOS’46 had het vizier op scherp staan. Tweede helft lukte het ons om het gat groter te maken waardoor het niet heel spannend meer is geweest. Al met al was het volgens mij een leuke wedstrijd om te zien met veel doelpunten.
Na de wedstrijd even nakletsen met de teambegeleiders van DOS’46 waar ik altijd nog een leuke band mee heb. Daarna door naar het verzorgingshok waar toevallig bijna alle meiden zaten én Arie! Even op de foto met de altijd vrolijke Arie en daarna nog even naar boven een drankje doen bij de businessclub en in de kantine.
Rond 18.30 uur maar eens gaan douchen want ik had nog een ritje naar het noorden voor de boeg. Samen met Tim in de auto richting de Schiphorst, want ook daar vierden we dit weekend Sinterklaas. Altijd fijn om weer even bij je ouders thuis te zijn en natuurlijk om te kroelen met mn lieve hondjes.

Comments are closed.