• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De zaterdag van Martijn Swets

08:15
Daar gaat de wekker, het is weer zaterdag, lekker man! Ga mijn bed maar eens uit om even lekker te ontbijten: een lekker broodje met een koppie thee! Als ik zit te ontbijten, speel ik de dag vast even in mijn hoofd af: fluiten, wedstrijd, met de bus mee naar KCC.

Ga mijn spullen maar eens opzoeken. Wat heb ik vandaag allemaal weer nodig? Ik gooi wedstrijdkleren, een fluit en normale kleding in mijn tas. Even snel mijn haartjes kammen zodat het weer de juiste richting op staat. Dan nog wat broodjes smeren en een banaan in mijn tas en we zijn er klaar voor.

09:30
Stap in de auto en ik ga richting PKC want ik moet om 10:05 de topper PKC D2 – DVS 69 D1 fluiten.

09:45
Warm welkom van Piet van Wijngaarden bij binnenkomst bij PKC, dan begint je dag altijd goed!!

Trainers van beide ploegen een handje gegeven en even vermelden dat ik vandaag de leiding hebt.

10:05
In de geest van Ronald Buis stond ik dan op de middenstip van de PKC hal, met een fluit!
Het begin was erg sterk van beide kanten: binnen 1 minuut al 1-1 waar gaat dit eindigen?
En het was echt tot de laatste minuut spannend! Het eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. (5-5)

11:15
Verzamelen om bij de A2 te kijken.
In de rust van de A2 even rustig een balletje door het mandje heen gooien. De sfeer was best ontspannen, ondanks het voor ons best een belangrijke wedstrijd is. Na de rust van de A2 gaan wij met elkaar bespreken. Het is allemaal een beetje herhaling van wat we dinsdag al besproken hadden met elkaar.

Nog een laatste broodje, banaantje erbij en een slokje water voordat ik zo moet gaan warmlopen.

12:30
Begin van de warming-up beetje rekken en strekken, heen en weer hobbelen. Nog even wat doorloopballen nemen en wat schieten en wij zijn er klaar voor!

12:55
De wedstrijd begint, een moeizaam begin maar verdedigend stond het goed,
Ruststand 11-10.
2de helft was het aanvallend nog steeds moeizaam.
Maar uiteindelijk wonnen we de wedstrijd en zijn de punten even belangrijker dan het spel!

15:30
Nadat we met het team wat hadden gedronken en na een lekkere douche, ging de voorbereiding voor vanavond beginnen, want vanavond gaan we naar KCC met de bus.
Even paar goudkisten opgedoken bij de AH.
Daarna bij familie Van Leeuwen even wat gegeten, en toen rond een uurtje of vijf richting PKC.

18:15
Met een goed gevulde bus richting KCC, na een paar smeerflesjes kwamen we aan bij KCC!
Het laatste stukje van het tweede nog gezien, was nog spannend op het laatst, pakte uiteindelijk nog een punt.

19:30
Begin van PKC 1.
Met een groep achter je club staan door lekker wat nummertjes in te zetten.
Bijna einde eerste helft de keel moet maar weer gesmeerd worden.

Begin 2de helft: heel de kantine is bijna leeg alleen nog een tafeltje met 6 personen.
Onder aanvoering van Ome Roon hebben wij met Schilderswijk, Maxim, Q, en Baco een fantastische 2de helft gezien!
Zelden zo foutloos. Na afloop van de wedstrijd nog even de sfeer in de kantine omhoog gegooid, even laten merken dat PKC aanwezig was.

Busreis terug ging allemaal volgens plan,
Toen we bij PKC aankwamen was de kantine nog open en hebben we daar nog een paar drankjes gedaan.

Deze avond had ik een geweldige BOB bij me! Niemand minder dan Arjen van Houwelingen. Die heeft mij ook netjes voor de zondag thuisgebracht en daar ben ik hem zeer dankbaar voor!!

Toen ik Thuis kwam zat mijn zaterdag er al EVEN op… dus ging ik maar eens lekker slapen en keek ik tevreden terug op een mooie zaterdag!

Comments are closed.