• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De zaterdag van Tessa Sijstermans

Voor de laatste zaterdag van 2017 aan mij de eer om deze column te vullen.

Zaterdag 30 December
8:00
De wekker gaat.. Die staat dus nog van de andere zaterdagen van dit jaar, want normaal is het tijd om de kangoeroes klup te trainen. Echter, dit keer kan ik dus nog even blijven liggen en daarna even ontbijten.

10:00
Zuslief staat voor de deur. We gaan een rondje hardlopen. Even bij kletsen en al dat kersteten compenseren. Voor zover ik nog adem heb om te kletsen…

12:45
Papa staat voor de deur. Tijd om richting PKC te gaan voor het Oliebollentoernooi.
Er zijn negen inschrijvingen, het speelschema is al bekend en wordt nog even op de site gezet.
Marja en Jesper zitten bij aankomst al op de regietribune. Wat die mediacrew allemaal kan, echt het betere hocuspocus voor mij maar, WAUW!

14:00
Aanvang van het toernooi! De eerste wedstrijd gaat van start.
Tijd om met het team sfeerbeheer (ook wel bekend als PKC events) te vergaderen. We hebben een paar feestjes opkomst en weer mooie idee├źn. Next up is de Hollandse avond. (Vergeet je niet op te geven voor de playbackshow!!)

16:00
Er is een wedstrijd gaande, de kantine is gezellig gevuld. Volgens mij is alles onder controle.
Tijd om, samen met Mark Sijstermans, de allstars voor de finale te scouten. Vervolgens met Marja zorgen dat de informatie voor de finale op de beamers komt.

17:45
Tijd voor de finale. Ik help de mediacrew door de wedstrijd te filmen!📹
Prima uitzicht vanaf dat balkon op de ploegen (gedurende de dag zoveel respect voor de mediacrew gekregen).

18:30
Na het toernooi nog even gekletst met de organisatie. Tevreden over de gezellige PKC dag, drinken we nog een paar drankjes.

20:30
Gezellig nog met een groepje wat gedronken en darten gekeken in Huize vd Rhee/Eijkelenboom.

Iets na middernacht lig ik in mijn bed. Oudjaarsdag beloofd een lange dag te worden (en dat werd het ook). Ik wil iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen!

P.S. 1 Ja, volgend jaar zijn er oliebollen met het toernooi😉
P. S. 2 De mensen die blessures hebben opgelopen tijdens het toernooi. Veel sterkte met het herstel!

Liefs Tessa Sijstermans

Comments are closed.