• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De zaterdag van Thom van der Rhee

Thom van der Rhee, speler van PKC/SWKGroep 2 en trainer/coach van PKC/SWKGroep D1 vertelt over zijn korfbal weekend.
Vrijdag

Mijn korfbalweekend begon al op vrijdag op het Fortuna Korfbal Spektakel. We vertrokken om 19.00 naar Delft. Even bespreken, warmlopen en beginnen maar. Om 21.15 ging het eerste fluitsignaal en de wedstrijd ging van start. Het was een goede wedstrijd van iedereen waarbij we scherp van start gingen en de voorsprong niet hebben laten gaan. Ik vond het een lekkere wedstrijd om te spelen: een goed begin van het weekend dus!

09.30
Ik vertrek met de D1 naar Rust Roest. Hier spelen we een toernooi waar we twee wedstrijden wonnen, één gelijk speelden en één verloren. Dit leverde een mooie tweede plek op. Het spel is duidelijk aan het verbeteren en dit lijkt me een mooi startpunt om op verder te bouwen voor het aankomende zaalseizoen. Het is altijd mooi om het plezier en de vooruitgang te zien bij de kinderen!

15.30
Na een dagje toernooi aangekomen bij PKC/SWKGroep. Lekker even naar huis, wat eten en tas inpakken.
17.55
Na enige haast weer naar PKC/SWKGroep. Daan en ik weten niet zeker of we vervoer hebben want we willen met Arie meerijden (om 18.00), maar we zijn aan de late kant en Arie neemt zijn telefoon niet op. Eenmaal bij PKC aangekomen, zien we gelukkig Arie en kunnen we toch naar Fortuna Delta/Logistiek meerijden.
19.15
Bij Fortuna staat een lekker buffet op ons te wachten. Ondanks dat ik thuis al eventjes wat had gegeten, gaat eten bij mij er altijd in.
21.00
De wedstrijd van PKC/SWKGroep 1 start. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken waarin ik nog kort even mocht spelen wegens een incident in de wedstrijd. Ook het eerste won hier overduidelijk. Tijd om de winst te vieren dus!
23.00
We sluiten de dag af met een leuk feestje in de kantine van Fortuna Delta/Logistiek. Het was een mooi weekend.

Comments are closed.