Sprekersavond

Waar?             Clubgebouw PKC/ SWK Groep, Andoorlaan 36, Papendrecht
     Wanneer?       25 oktober 2017
     Tijd?               19.30 uur inloop, start 20.00 uur
Wij nodigen u uit voor een gezellige sprekersbijeenkomst op woensdag 25 oktober. Na succesvol samenwerken in voorgaande jaren zijn ook dit jaar Ondernemersvereniging Papendrecht, Ondernemersclub PKC/SWKGroep en Rabobank Drechtsteden uw gastheer op deze avond.
‘Sportiviteit en respect’

Danny deelt zijn ervaringen op duidelijke en geloofwaardige wijze. Zijn lezing gaat onder andere over de actualiteiten, hoe je een wedstrijd in goede banen leidt, leiderschap, tactisch fluiten, uitleg van de spelregels/spelsituaties aan de hand van videobeelden, het gedrag van spelers en spraakmakende anekdotes.

Danny bundelt zijn praktijkervaringen tot een boeiend en inhoudelijk verhaal. Hij schroomt niet om kritische vragen te beantwoorden en durft zich kwetsbaar op te stellen. Door zich bij alles te realiseren dat één enkele beslissing het geheel in positieve maar zeker ook in negatieve zin op zijn kop kan zetten. Zo gaat hij ook om met een zaal, met een publiek.
Inlevend, aanvoelend, inspirerend, motiverend, richting gevend,
bijsturend en vooral genietend.

Datum:
Evenement Categorie: