• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De eerste ‘friday korfbal for friends’ is geweest

Het begon allemaal met een appje van twee niet-korfballende vriendinnen. Hun kinderen zitten op korfbal en lazen in de weekbrief over “Friday korfbal for friends”.

“Zullen we meedoen?”, was de vraag… zo gezegd zo gedaan, binnen 1 dag hadden we een compleet team bij elkaar.

Mogen wij ons voorstellen aan u, wij zijn team Dilago. Wij bestaan uit 8 dames en 7 heren, oftewel een bij elkaar geraapt zooitje. Des al niet te min is ons team één brok gezelligheid. Wij hebben 1 persoon die nog korfbalt, 8 personen die ooit (lees: lang geleden) hebben gekorfbald en 6 personen die nog nooit gekorfbald hebben. Je begrijpt dit is niet alleen een geweldig top team maar ook nog eens hilarisch om te zien.

Op 24 november was onze eerste kennismaking met korfbal, o.l.v. Mark Sijstermans (bedankt) hebben we een heerlijke training genoten. Voor vele was het een openbaring, wat is korfbal toch een machtig leuk spelletje.

Op 8 december (spierpijn is nog voelbaar), hebben wij een klein toernooitje gespeeld. De teams waren: PKC 8, PKC 13, recreanten team en team Dilago.
Wij als team Dilago hebben het enorm naar ons zin gehad, we hebben gigantische lol gehad, we hebben moeten rennen, vliegen en ook weer opstaan….Na de wedstrijdjes zijn we heerlijk de 3e helft ingegaan (aan de bar) en hebben we genoten van alle verhalen. Ook al hebben we 2 keer verloren is er één ding duidelijk wij zijn de volgende keer zeker weer bij.

Voor degene die de moeite nemen om dit ontzettend leuke artikeltje te lezen, trek je stoute schoenen (lees: zaalschoenen) aan en doe mee. Gooi het in je vriendengroep, ouders van je ploegje van je kinderen, familie en geloof me je hebt zo een team. Je hoeft niet te kunnen korfballen, het enige wat belangrijk is dat je gemotiveerd bent om lekker te sporten. Het oliebollentoernooi (30 dec.) komt eraan het wat zou het leuk zijn om een goed gevuld programma te hebben dit jaar.

Dus schroom niet en meld je aan met jouw team en wie weet zien we jullie op het veld de volgende keer.

Organisatie bedankt!
Team Dilago