• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Geslaagde PKC-dag

Vorige week was er voor alle korfballende leden van PKC/SWKGroep een gaaf programma georganiseerd. Het programma ging van start met tien leuke clinics die door de eerste selectie werden gegeven. Er was een superopkomst en het enthousiasme van de kinderen straalde er vanaf. Bedankt selectie voor de leuke clinics en de inzet!

In de middag was er voor de senioren en de A-jeugd een activiteit buiten op het combifitveld. Er werden hier variƫrende en nieuwe spellen gedaan in teamverband. De deelnemers waren fanatiek en enthousiast en daarom een bedankje voor Lidia en Gerrit de Heer die deze topactiviteit hebben georganiseerd!

Ook werden de eerste oefenwedstrijden weer in de zaal gespeeld door de B- en A selectie en de eerste selectie. Het waren wedstrijden met mooie acties en doelpunten. Een goed begin van de zaal dus!

Tot slot werd de dag afgesloten met een bedankje voor onze eigen Laurens Leeuwenhoek. Een nieuw doek werd onthuld in de kantine met Laurens erop en dit bracht mooie emoties met zich mee.

Al met al, het was een zeer geslaagde dag. Nogmaals iedereen bedankt voor de inzet en het enthousiasme. Laat de zaalcompetitie maar beginnen!

Comments are closed.