• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Herinnering medewerkersavond 11 december

Beste medewerk(st)ers,

PKC/SWKGroep is bijna een continu bedrijf dat draaiende wordt gehouden door onvermoeibare en enthousiaste vrijwilligers. Dat lijkt allemaal heel gewoon, maar dat is het natuurlijk niet.

Om te laten merken dat we het niet vanzelfsprekend vinden dat zo’n 350 vrijwilligers in hun vrije tijd heel veel werk verzetten voor onze vereniging willen we jullie in het zonnetje zetten.

En dat gaat gebeuren op vrijdag 9 december a.s. Voor deze avond worden zowel de medewerkers die momenteel actief zijn als de medewerkers die tijdens het seizoen 2015-2016 actief waren uitgenodigd.

We beginnen om 17.00 uur met een hapje en drankje, waarna om 18.00 een heerlijk stamppottenbuffet klaarstaat. Omdat het korfbalprogramma in de zaal ook die avond gewoon doorgaat, willen we het buffet om 19.30 uur afsluiten, waarna we nog kunnen genieten van een lekker nagerecht en kopje thee of koffie.

Aanmelden voor deze heerlijke winterkost kan via dit mailadres (vrijwilligerspkc@gmail.com) of telefonisch via Ella Bultje (tel.: 06-28928333) vóór 25 november a.s. Graag hierbij vermelden of je met of zonder partner komt en of we met speciale dieetwensen rekening moeten houden.

Graag zien we jullie op 9 december in onze kantine.

Namens het Bestuur van PKC/SWKGroep,

De Vrijwilligerscommissie