• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

In memoriam

Afgelopen zaterdag bereikte ons het bericht dat op 87-jarige leeftijd is overleden, PKC-lid en oud-voorzitter van onze club,

de heer Bert Burgers

De heer Burgers was eind jaren 50 al actief als bestuurder en trainer en vanaf 2000 voorzitter als “overbrugger” voor zijn opvolger Guus van Leerdam. Nog regelmatig bezochten Herman de Jong en Piet van Wijngaarden de heer Burgers thuis in Duitsland. Ook op afstand bleef hij zo betrokken bij onze club. Nog niet zo lang geleden mocht ik hem en zijn dochter ontvangen bij thuiswedstrijd van ons eerste team op het veld. Met de gezondheid van de heer Burgers ging het al een tijdje niet meer zo goed. Op dit moment zijn verdere bijzonderheden nog niet bij ons bekend. PKC kijkt dankbaar terug op de inzet en betrokkenheid van de heer Bert Burgers.

Namens het bestuur van PKC/SWKGroep,
Bertjan Scheepbouwer (voorzitter)