• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Kaarten bestellen voor play-off PKC dinsdag 4 april 20:30

Dinsdag 4 april 2017 om 20.30 uur speelt onze selectie de 3e en beslissende Play-off wedstrijd in eigen huis tegen Blauw Wit uit Amsterdam.

IEDEREEN, DUS OOK PKC/SWK GROEP LEDEN, MEDEWERKERS, GENODIGDEN-PASHOUDERS, SEIZOENKAARTHOUDERS EN KNKV LEGITIMATIEHOUDERS, WORDT VERZOCHT OM EEN TOEGANGSKAART TE BESTELLEN VIA HET ELEKTRONISCHE TICKET SYSTEEM!

Zaterdag 01-04 vanaf 17:00 uur kunt u hiervoor terecht op de PKC/SWKGroep website (www.pkc-korfbal.nl). Op de homepage van de website, kunt u bovenin rechts klikken op TICKETS en komt u in de webshop, waar de tickets besteld/gereserveerd kunnen worden. Of klik hier.

ATTENTIE: ook al eindigt uw bestelling op € 0,00, moet u gewoon het hele bestelling-traject verder doorlopen (= verder door op Doorgaan naar afrekenen)!!!

Heeft u het hele traject doorlopen en afgerond, dan ontvangt een bevestigingsmail met de E-ticket(s) als downloadbestanden. Ziet u geen bevestiging in uw inbox, controleer dan ook even uw Ongewenst/Spam box.

De entree-spelregels voor deze 3e Play-Off wedstrijd zijn als volgt:

Normale entree                                     € 7,50

t/m 15 jaar en 65+                                € 5,00

PKC/SWKGroep-Leden                      gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Medewerkers         gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Genodigdepas       gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Seizoenkaart          € 5,00 op vertoon van hun geldige seizoenkaart *

KNKV Legitimatiehouders                € 2,00 op vertoon van hun pas met geldige jaarcoupon**

Let op: Een ieder moet persoonlijk zijn/haar uitgeprinte entreeticket inwisselen voor een polsbandje bij de kassa. Er worden geen polsbandjes los meegegeven!

*   Afhankelijk van de E-ticket(s) worden ook de geldende PKC-pas(sen) gecontroleerd. Bijbetaling tot normaal tarief per entree volgt indien geen geldige pas wordt overlegd.

** KNKV Legitimatiepashouders moeten ook via de ticketsite hun ticket bestellen. Ook ZIJ dienen naast de E-ticket hun KNKV pas (met geldige jaarcoupon!) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas geldt een bijbetaling van € 5,50 per entree. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!

De kassa (boven in de kantine) zal geopend zijn vanaf 18.30 uur.

KL kassa groep

Petra Rietveld