• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Kaartverkoop Hoofdklasse Finale

KNKV Hoofdklasse Finale 2017-2018 bij PKC/SWKGroep – 24 maart 2018 – 20:00 uur

Voor de 7e keer op rij heeft het KNKV ons gevraagd om de Hoofdklasse Finale te  organiseren en aangezien het altijd al een drukke, gezellige en sportieve happening is geweest, hebben wij opnieuw de uitdaging aangenomen.

Op 24 maart begint de wedstrijd om 20:00 uur. Wie de tegenstander van Dalto/Klaverblad Verzekeringen wordt, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Er is een 3e Play-Off wedstrijd nodig om uit te maken of dit AW.DTV wordt of DeetosSnel. Deze wedstrijd vindt aanstaande dinsdag plaats.

Het doel van de Hoofdklasse Finale van 24 maart is een directe toetreding tot de Korfbal League 2018-2019. De verliezer van deze finale krijgt nog een kans om de KL binnen te komen door de wedstrijd tegen de nummer 9 van de KL te winnen.

Al is het de 7e keer dat wij het mogen organiseren, betekent niet dat het appeltje/eitje is. Iedere keer komen er weer andere of nieuwe hobbeltjes op het organisatie-pad te liggen, maar dat houdt de geest scherp!

Gelukkig kunnen we dit jaar wel weer rekenen op een digitaal ticket-systeem.  De verkoop van de tickets gaat zondag 18 maart om 17:00 uur van start. U kunt de ticket-site bereiken via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-knkv-hoofdklasse-finale-2017-2018-42207438585

De supporters van beide finalisten kunnen bij hun eigen vereniging reserveren en betalen.

Omdat wij een volle sporthal verwachten, moeten voor deze finale door iedereen plaatsen gereserveerd worden. Het aantal plaatsen voor neutrale bezoekers is beperkt, omdat voor beide finalisten een deel van de hal gereserveerd is.

De entreeprijzen voor deze wedstrijd zijn:

€ 7,50 voor 16 t/m 64 jaar

€ 5,00 voor t/m 15 jaar en 65+

€ 2,00 voor KNKV Legitimatiepashouders*

*  KNKV Legitimatiepashouders moeten ook via de ticketsite hun ticket bestellen. Ook ZIJ dienen naast het E-ticket hun digitale of papieren KNKV pas (met geldige jaarcoupon!) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas geldt een bijbetaling van € 5,50 per entree. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!

Let op: Neem het uitgeprinte E-ticket mee om bij de kassa te laten scannen en in te wisselen voor een polsbandje als entreebewijs

De kassa is vanaf 18.15 uur geopend – de hal gaat open om 18.45 uur. Uiteraard is de kantine de gehele dag open.

Iedere supporter/bezoeker wordt geacht kennis genomen te hebben van de PKC/SWKGroep huisregels, te vinden via http://pkc-korfbal.nl/huisregels/

Supporters van de twee finalisten krijgen een supportersvak toegewezen in de hal. Voor de overige liefhebbers worden er neutrale plaatsen gecreëerd.

Namens PKC/SWKGroep

Ingrid Sijstermans en Anne Zwier