• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Kaartverkoop Ziggo Dome

ZO DAT IS 1!!

Na een spannende 2e Play-Off wedstrijd van onze 1e Selectie vrijdagavond bij Blauw Wit, waarin het in de laatste 5 minuten met een mokerslag van 5 doelpunten de illusie van Blauw Wit aan diggelen sloeg, is de ZIGGO voor hen gelukkig ook weer vol in beeld. Aanstaande dinsdag mogen zij de twijfels, die sommigen misschien al hadden, wegnemen.
Maar de ZIGGO bestaat niet alleen uit de Korfbal League Finale. Er staat ook om 16:30 uur een wedstrijd gepland om uit te maken wie bij de Junioren de beste van Nederland is en ons Junioren Vlaggenschip heeft na ook 3 Play-Offs hier voor hun ticket voor deze wedstrijd binnengehaald.

WE GAAN DUS IN IEDER GEVAL NAAR DE ZIGGO!!

De ticketsite van PKC is gelukkig weer “up and running”, maar er is besloten om de verkoop van de ZIGGO tickets sowieso pas na afloop van de 3e PO van PKC/SWKGroep 1 online te zetten. Houdt voor het exacte tijdstip de website, Facebook, Twitter etc. in de gaten.

PAC (PKC Actie Centrum)