• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Koninklijke Onderscheiding voor Rocus Eijkelenboom

Burgemeester Moerkerke heeft woensdag 26 april 2017 in het gemeentehuis van Papendrecht 13 Koninklijke Onderscheidingen opgespeld bij Papendrechters die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor de maatschappij. Het gaat om dertien benoemingen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Daarbij zit ook onze eigen Rocus Eijkelenboom!

Rocus zette zich de afgelopen dertig jaar op verschillende manieren in voor PKC/SWKGroep. Hij was betrokken bij grote verbouwingen en andere werkzaamheden in en rondom de clubgebouwen, zowel op het Slobbengors als op de huidige locatie aan de Andoornlaan. Deze werkzaamheden hadden onder meer betrekking op realisering van nieuwbouw, aanbouw, kunstgrasvelden, tribunes en scoreborden. Om extra middelen voor de club te genereren, haalde hij wekelijks oud papier op, was hij betrokken bij rommelmarkten en verkoop van speculaaspoppen. Daarnaast is Rocus betrokken bij de businessclub van PKC, die van grote waarde is voor de vereniging. Met zijn inzet zorgt hij voor een belangrijke koppeling tussen de korfbalsport en ondernemers in de regio. De businessclub heeft inmiddels ruim zeventig bedrijven als lid, is een betrokken onderdeel van de vereniging, draagt in positieve zin bij aan de begroting en aan evenementen, zoals het Europacup toernooi, jeugdkampen en de korfbalschool. Naast netwerkbijeenkomsten zorgt Rocus onder meer voor de PR van de bedrijven binnen de vereniging.

Rocus, bedankt!

18157450_1468666833206365_8272117801595460767_n