• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Langs de lijnen van PKC/SWKGroep

Langs de lijnen bij onze jongste spelers, onze PKC/SWKGroep F-categorie:

PKC/SWKGroep F1:
PKC F1 is een leuk en enthousiast team. De 3 jongens en 2 meiden kunnen het goed met elkaar vinden en gaan steeds beter samenspelen. De leuke en fanatieke trainsters staan elke week weer te trappelen om er tegenaan te gaan. In de competitie draaien ze mooi mee en staan derde in de poule.

PKC/SWKGroep F2:
Elke week weer iets om naar uit te kijken. Het plezier en het enthousiasme van zowel de kids als de trainers is leuk om elke week te zien. Ze leren veel met elkaar en zetten grote stappen vooruit als team. Als je de laatste thuis wedstrijd ook nog mag oplopen met het 1e van PKC/SWKGroep, dan krijgt het korfbalplezier opnieuw een boost! In de competitie in de poule bij een aantal sterke tegenstanders dus kunnen we zeggen dat de huidige derde plek een super mooie plek is.

PKC/SWKGroep F3:
De kwaliteiten van F3 zijn bij de indeling mogelijk onderschat. Elke week winnen ze met overtuiging. Dit fanatieke team laat elke week weer zien dat ze alles geven wat ze in huis hebben. Door het enthousiasme en de fantastische coaching ontwikkelen de kinderen zich zowel op sportief als persoonlijk vlak. Alle wedstrijden tot nu toe gewonnen en dus de eerste plaats in de poule, de laatste wedstrijden komen er aan we zullen zien of dit alles met een kampioenschap beloond gaat worden

PKC/SWKGroep F4:
Elke week staan ze weer vol enthousiasme op het veld. De wedstrijden blijven spannend, ze werken er elke week hard voor. Er wordt super verdedigd en wat zijn ze door het jaar heen gegroeid. Dit komt voor een heel groot deel door de super enthousiaste trainsters. Wat is het spannend in de competitie een keurige tweede plaats voor deze ploeg.

PKC/SWKGroep F5:
De F5 is een super gezellig team. Een aantal komen vanuit de kangoeroes en een een paar zijn pas dit seizoen begonnen met korfballen. Wat hebben ze al veel geleerd en dat is ook terug te zien in de resultaten. Ze zijn super enthousiast met elkaar en daar zorgen de twee trainsters ook wel voor! In de competitie zitten ze in een moeilijk poule en staan de op de vijfde plaats.

PKC/SWKGroep F6:
Elke week is het weer een feest om met elkaar te trainen en te spelen. Altijd rennen, tikkertje, bal afpakken en weer gaan. Soms winnen ze en soms niet, maar ze blijven hun sportiviteit niet verliezen. De high-five’s vliegen door het veld. Samen met hun trainsters zorgen ze er voor dat ze elke week weer een beetje bijleren. Het is een super gezellig “ondeugend” team! Met, zoals het er nu naar uit ziet, een vijfde plaatst in de poule zullen zij het zaalseizoen afsluiten.

PKC/SWKGroep F7:
De F7 is een super gezellig ploegje. Waar het veldseizoen begon met geen een overwinning voor de beginnende korfballertjes, hebben ze in de zaal al drie wedstrijden gewonnen. Wat een enorme groei zien wij bij deze spelertjes. En wat hebben ze onderling een plezier. Dit komt mede door de trainsters die beide voor het eerst een ploegje coachen. Zij doen dit met zoveel plezier en inzet. Toppers! In de poule staan ze vierde.

PKC/SWKGroep F8: ​​
Nadat de meeste spelers een goede voorbereiding hebben gehad bij de kangoeroes mochten ze dit seizoen voor het “echt” gaan korfballen en dat gaat best goed! Alle begin is moeilijk, dus overgooien, vrijlopen en scoren gaat niet vanzelf en somigge tegenstanders doen dat net iets makkelijker, maar het gaat zeker niet slecht. En dan hebben we de super speler die (bijna iedere wedstrijd) het veld in mag. Spelen is korfballen geworden en iedereen weet inmiddels hoe het is om te scoren, “de voormalige kangoeroes gaan met sprongen vooruit!”

PKC/SWKGroep F9:
Het jongste team van PKC gaat als een speer, ze zijn dit zaalseizoen pas begonnen als team. Het is leuk om te zien hoe ze zich allemaal ontwikkelen. Het samenspel gaat per week beter en ze hebben goeie overgooi rally’s. Waar de een goed is in scoren, is de ander goed in verdedigen. En het leuke is: iedereen heeft een paar punten gescoord en ze zijn ook nog kampioen geworden!

Comments are closed.