• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Nederland wint de EK finale van België

Het Nederlands team heeft zondag met overmacht de EK finale tegen België gewonnen.
Al vroeg in de wedstrijd wist Oranje een ruime voorsprong op te bouwen en kon België het tempo van Nederland niet meer bijbenen.
Het Nederlands team wint uiteindelijk met 27-14.

Tijdens deze finale hebben we kunnen genieten van PKC-ers Laurens en Richard, maar natuurlijk ook van teamgenoot Nick Janssens, spelend in het Belgisch nationaal team. Eerder op het EK zagen we ook Lara en Nadhie in actie.
Wat een bijzondere ervaring om het EK in Dordrecht te mogen spelen en met je teamgenoten te mogen delen. Als PKC-ers mogen we trots zijn op onze spelers!
Dus Laurens, Richard, Nick, Lara en Nadhie bedankt voor jullie prestaties tijden dit EK!

We hebben nu al weer zin in de Korfbal League!
Maar ook een dankwoordje naar Brian, Marja en Thomas die samen met nog een aantal vrijwilligers elke wedstrijden via de livestream uitgezonden hebben.
En natuurlijk ook Suzanne Struik. Door jouw blessure kon je zelf niet binnen de lijnen staan, maar je hebt ons met je vlogs een kijkje gegeven achter de schermen.

Krijg je geen genoeg van het EK? Klik dan hier! De redactie van Korfbal.nl heeft een mooi filmpje gemaakt van de EK finale.