• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Nick Janssens terug naar Boeckenberg

Na een jaar in de selectie van PKC/SWKGroep moeten we helaas afscheid nemen van Nick Janssens. Nick is vanaf volgend seizoen weer te zien bij zijn oude club: Boeckenberg uit Deurne (België).

Op de website van Boeckenberg (http://www.boeckenberg-korfbal.be) vertelt Nick het volgende: “Na een ongelooflijk leerrijk jaar bij PKC/SWKGroep ben ik erg gemotiveerd om terug aan te treden bij Boeckenberg. Ik ben er van overtuigd dat we met de kwaliteiten van de spelers een leuk, dynamisch, attractief spel kunnen neerzetten.

Boeckenberg doet erg haar best om nog steeds op TOP-niveau te blijven. Talentvolle jeugd, accomodatie en een goede trainingsstaf zijn een troef!

Verder krijg ik de kans om talentvolle jongeren te trainen waar in de toekomst mijn ambitie ligt! Ook voor de Korfbalschool wordt een nieuw plan uitgeschreven om dit op een innovatieve, professionele en toegankelijke manier aan te pakken.

Ik heb er zin in! “

Bedankt voor het afgelopen seizoen en veel succes bij je oude club!