• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Nieuw bij PKC: fridaykorfbal for friends

Korfbal voor 35 en 45+ers! Speciaal voor deze doelgroep gaan we van start met een aangepaste korfbalvorm: Fridaykorfbal for friends

Recreatief korfballen, minder frequent, laagdrempelig, gezelligheid en de naam zegt het al: op vrijdagavond!

Wanneer?
Als PKC organiseren we deze korfbalvorm op 9 vrijdagavonden van 20.00 uur tot 21.30 uur gedurende het komende zaalseizoen.
Vrijdag 17 november, 1 december, 8 december, 15 december, 5 januari, 12 januari, 26 januari, 16 februari en 23 februari.

Programma van de vrijdagavond:
Op deze vrijdagavonden spelen we onder andere korte wedstrijdjes van vier keer 7 1/2 minuten in toernooiopzet. Er wordt gespeeld in twee vakken, 8 tegen 8 met onbeperkt door wisselen. Verder gelden de reguliere korfbalspelregels (breedtekorfbal).

Ook maken we op een paar vrijdagavonden een ander programma zoals bijvoorbeeld een leuke training/clinic van een topspeler of speelster. Natuurlijk aangepast aan het niveau van onze deelnemers.

En na afloop zorgen wij (of de organiserende vereniging) voor een gezellige “derde” helft met een hapje en één drankje gratis. Volgende consumpties zijn voor eigen rekening.

Doelgroep
De doelgroep is 35+ en 45+, maar dat is een uitgangspunt, geen reglement. Zorg er wel voor dat je binnen de marge van 30-45 en 40-55 jarigen blijft.

Kosten
Kosten voor deelname zijn 40,– PER TEAM per avond. Hiervoor krijg je 1,5 uur gebruik van de sporthal, een hapje en het eerste drankje na afloop.

Mee doen?
1 vrijdagavond meedoen? Dat kan! Alle vrijdagavonden mee doen? Dat kan ook! Je bepaalt samen met je team hoe vaak en wanneer je mee doet. Ook als je geen lid bent van PKC of überhaupt nog nooit in het korfbalveld hebt gestaan, kun je meedoen.

Mocht een andere club ook graag één of meerdere avonden organiseren in hun hal dan kan dat ook en gaan wij graag op bezoek op één van de genoemde data!

Aanmelden
Wil je deelnemen met een team? Meld je dan per team aan bij marksijstermans@hotmail.nl

Geef hierbij aan of je in de categorie 35+ of 45+ deelneemt met dat team.
Graag ook naam, email en telefoonnummer vermelden van de contactpersoon.

Namens PKC/SWKgroep,

Jetske Postma en Mark Sijstermans