Kleding

De clubkleding van PKC/SWKGroep bestaat uit een groene broek (voor de heren) of een groen rokje (voor de dames) met een wit wedstrijdshirt. In deze kleding worden de wedstrijden gespeeld. Leden dienen zelf een shirt aan te schaffen behalve degene die in een team komen die in een sponsorshirt spelen. Het broekje of rokje dienen de leden zelf aan te schaffen. Tevens zijn kunstgrasschoenen nodig en zaalsportschoenen zonder zwarte zool of op de zool moet “non marking” staan. Bovendien raden wij onze leden aan voor en na het sporten een trainingspak te dragen. Een aantal teams heeft gesponsorde trainingspakken en/of wedstrijdkleding in bruikleen. Sponsorkleding mag enkel gedragen worden op wedstrijddagen en niet bij trainingen!

Sportcentrum Dordrecht verkoopt de officiële kleding van PKC. Voor nieuwe wedstrijdkleding kunt u daar terecht. Maar niet altijd is nieuwe kleding noodzakelijk; daarvoor is Marktplaats PKC in het leven geroepen. Online kunt U uw niet meer passende kleding, schoenen en dergelijke aanbieden of wanneer U iets zoekt als vraag op het web deponeren. Regelmatig organiseren de Marktplaats medewerkers ook een ruilmoment in de PKC kantine. Nieuw is de Clubshop PKC, een online webwinkel, waarin diverse PKC gerelateerde artikelen kunnen worden gekocht. Bekijk het clubtenue

Aan een aantal teams wordt aan het begin van het seizoen sponsorkleding verstrekt. Dit kan zijn: wedstrijdshirt, trainingspak, sporttas of trainingskleding. Met sponsorkleding dien je zorgvuldig om te gaan en daarbij gelden de volgende regels:

• de kleding mag alleen gedragen worden voor- tijdens en na een wedstrijd (dus niet tijdens trainingen, thuis of tijdens gymlessen op school!)
  • de kleding mag niet vermaakt worden
  • kleine reparaties dient men zelf uit te voeren
  • aan het einde van het seizoen dient men de kleding in correcte staat en gewassen in te leveren.

Voor vragen over sponsorkleding kunt u terecht bij:

• Cyta de Jong – Blom Telefoon: 078-6156093 of 06-14951441
  • Charlotte van Drimmelen Telefoon: 06-38432500

Op zoek naar korfbalspullen? Kijk in de advertenties of er misschien iets bij zit. Of plaats een advertentie met wat jij zoekt. Nog korfbalspullen in de aanbieding? Plaats een advertentie met wat jij te koop aanbiedt. In deze advertentie kunnen alle korfbal gerelateerde spullen worden aangeboden of gevraagd. De advertenties blijven 3 maanden op de website staan en worden daarna automatisch verwijderd. Zo blijven de aangeboden spullen langer onder de aandacht en dit verhoogt de kans op verkoop. Hoe gaat dit nu in zijn werk? Kopieer onderstaand format en vul dit voor ieder aangeboden artikel apart in.

Aangeboden:
Maat: Aanbieder:
Merk: E-mail:
Kleur: Telefoon:
Vraagprijs: Euro Adres (evt)

De ingevulde formulieren dienen per email te worden doorgestuurd naar marktplaats@pkc-korfbal.nl en komen vervolgens als advertentie op Marktplaats PKC te staan. Wanneer iemand interesse heeft in het aangebodene, wordt er rechtstreeks contact opgenomen en hopelijk een koop gesloten. Wanneer de spullen verkocht worden moet dit uiteraard weer worden doorgegeven, zodat de advertentie ook van Marktplaats PKC verwijderd kan worden. Dit kan heel eenvoudig via een mailtje aan ondergetekende. Dus heeft u of heb jij nog wedstrijdkleding, schoenen, trainingspakken, korfbalpalen en manden e.d., die nu niet meer gebruikt worden, pak dan de kans om dit op Marktplaats PKC te koop aan te bieden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij:

• Cara Otterman Telefoon: 078-6413286

Klik op onderstaande categorieën voor de advertenties: • Veldschoenen • Zaalschoenen • Wedstrijdkleding • Trainingspakken • OverigGevraagd

Alle gevonden/achtergebleven voorwerpen worden bij PKC worden verzameld en bewaard. Een overzicht van de gevonden voorwerpen vind je op deze pagina én de weekbrief. Deze lijst wordt wekelijks bijgewerkt.

Wij adviseren om geen waardevolle spullen mee te nemen naar de accommodatie. Indien gewenst kunt u waardevolle spullen afgeven bij de bar; de spullen worden dan opgeborgen in een genummerd vakje.

Indien er (sport)kleding of andere eigendommen zijn kwijtgeraakt bij PKC/SWKGroep dan kunt u contact opnemen met:

·         Sandra Stam (gevonden@pkc-korfbal.nl)

Soort Maat Kleur Merk
Handdoek wit / blauw Royal Chalet