AANMELDEN

U aanmelden als lid kan via het onderstaande digitale aanmeldingsformulier dit komt dan automatisch bij de ledenadministratie terecht. Of download het formulier hier en lever het zelf in bij de ledenadministratie.

• Algemene gegevens nieuw lid

• Categorie informatie

Het fundament van onze vereniging wordt bepaald door de inzet en samenwerking van onze vrijwilligers.
  • De weekbrief van PKC/SWKGroep verschijnt tijdens het seizoen wekelijks m.u.v. de schoolvakanties.
    De weekbrief komt alleen digitaal uit. Leden dienen zich aan te melden via de PKC/SWKGroep weekbrief pagina op de website voor ontvangst van de weekbrief per e-mail.

• Betalingsinformatie en machtiging tot automatische incasso

Voor het goed functioneren van onze vereniging is het noodzakelijk dat wij de beschikking hebben over jouw persoonsgegevens en deze verwerken. We willen je immers graag informeren over verenigingszaken, sportactiviteiten, aanbiedingen en dergelijke. Ook is het noodzakelijk om speelschema’s en wedstrijduitslagen te delen via diverse media. Soms delen we ook foto’s en/of filmpjes van jou op diverse media, dit vaak ter promotie van onze vereniging of om kleur te geven aan het verenigingsleven.
    Met dit formulier vragen wij je toestemming om ook jouw persoonsgegevens voor deze doeleinden te gebruiken. Ook vragen wij je toestemming voor het gebruik van je pasfoto (noodzakelijk voor je Digitale Spelerskaart) en ander beeldmateriaal (wedstrijdregistratie, teamfoto e.d.).
    Ik geef PKC/SWKGroep toestemming voor de hierboven aangekruiste gegevensverwerkingen. Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe, andersoortige gegevensverwerkingen vraagt onze vereniging mij opnieuw om toestemming.

• LET OP: Ingeval ondergetekende op het moment van tekenen jonger is dan 16 jaar dient deze verklaring door een ouder of wettelijk vertegenwoordiger ondertekend te worden.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.