• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Pasfoto’s voor sportlink en PKC/SWKGroep ledenpas

Het nieuwe seizoen is aanstaande en zoals in een vorige weekbrief vermeld, betekent dit dat er ook weer foto’s moeten worden aangeleverd. Deze foto wordt gebruikt voor de KNKV Digitale spelerskaart en voor PKC/SWKGroep Ledenpas.
KNKV Digitale Spelerskaart
Voor alle spelende leden wordt een KNKV Digitale Spelerskaart gemaakt, waarop een goedgelijkende pasfoto moet staan. Zonder (goedgelijkende) foto is de Digitale Spelerskaart niet geldig en mag je dus niet spelen.
Dit geldt dus voor nieuwe PKC/SWKGroep leden. Voor sommige bestaande spelers betekent dit, dat hun pasfoto vernieuwd moet worden.
PKC/SWKGroep Ledenpas
Alle nieuwe PKC/SWKGroep leden krijgen aan het begin van de Korfbal League een Ledenpas. Tijdens de Korballeague thuiswedstrijden van onze 1e Selectie liggen deze nieuwe passen tijdens de openingstijden bij de kassa naast de ingang van de hal.

Deze pas geeft je toegang tot het gratis bijwonen van deze thuiswedstrijden. Daarnaast is er de mogelijkheid om geld op deze pas te zetten, waarmee je betalingen in de kantine kunt doen.

Maar let op: wanneer wij geen pasfoto van je hebben, zullen wij ook geen ledenpas voor je maken.

Nu zijn er verschillende mogelijkheden waarop je PKC/SWKGroep in het bezit kan laten komen van je recente pasfoto:

1. Kom zaterdag 26 augustus, tussen 10:00 en 14:00 uur, naar de sponsorruimte (net voorbij de toiletten boven) en laat een foto maken. Voor alle duidelijkheid: Hier zijn geen kosten aan verbonden.
  2. Of neem een goed gelijkende pasfoto of laat er een maken, zet achterop de naam en geboortedatum, stop ‘m in een envelop en zorg ervoor dat deze bij Anne Zwier – Andoornlaan 14 in de brievenbus komt vóór 26 augustus as.

Piet v Wijngaarden
Peter Besemer