• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

PKC/SWKGroep zet samenwerking voort met Sportcentrum Dordrecht

Al meer dan 20 jaar werkt PKC/SWKGroep samen met Sportcentrum Dordrecht. Gisteren tekenden beide partijen het contract dat de samenwerking met nog eens 3 jaar verlengd.

Sportcentrum Dordrecht is al jaren kledingsponsor en hét verkooppunt voor korfbalkleding, schoenen en materialen voor PKC en haar leden.

Bertjan Scheepbouwer: “Naast SWKGroep en Vertom is Sportcentrum Dordrecht de derde belangrijke partij met wie wij de overeenkomst voor meerdere jaren hebben verlengd. Daar zijn we als club erg trots op.”

Ook Sportcentrum Dordrecht is erg tevreden met en trots op de nieuwe verbintenis. Cees Jorissen: “Samenwerken is en blijft bijzonder, zeker in een tijd waarin heel veel veranderd. Je hebt geen zekerheid op verlening. We zijn daarom erg blij dat PKC/SWKGroep opnieuw het contract verlengd”.

Bertjan: “Onze samenwerking gaat primair over het kleding sponsorcontract, maar het is eigenlijk meer dan alleen de kleding. Het zorgt namelijk voor continuïteit, kwaliteit en stabiliteit. Iedereen bij PKC loopt in dezelfde kleding. Dat zet een beeld neer, we zijn een eenheid.”

Sportcentrum Dordrecht heeft twee winkels in Dordrecht en heeft daarnaast ook een webshop. Op de website komt ook een speciaal portal voor leden van PKC, waar online kleding besteld kan worden.