• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

PUSH UPS voor het Ronald McDonald Kinderfonds

PUSH UPS voor het Ronald McDonald Kinderfonds!

BASIC SKILLZ TRAINING organiseert 09-09-2017 om 17.00uur een geldinzamelingsactie voor dit goede doel.

Het goede doel van onze actie is dit jaar de Stichting Ronald McDonald Kinderfonds Nederland.
Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn!

Met een team van zoveel mogelijk atleten gaan wij gedurende 1 uur zoveel mogelijk push ups uitvoeren. We hopen dat we in totaal zo’n 5.000 push ups in dit uur kunnen doen.
Met deze push ups willen we geld inzamelen om deze stichting te steunen en daarom zoeken we sponsoren die de deelnemers per push up willen ondersteunen.

De mogelijkheden om te sponsoren zijn:
• 1⁄8 eurocent/push up
• 1⁄4 eurocent/push up
• 1⁄2 eurocent/push up
• 1 eurocent/push up
• een vast sponsorbedrag naar keuze

Graag zien we uw aanmelding als sponsor tegemoet. Sponsoren kunnen zich melden op onze facebookpagina www.facebook.com/basicskillztraining of bij een van de BASIC SKILLZ deelnemers.
Heel erg bedankt voor uw sponsoring en hopelijk tot 9 september.