• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Rabobank en PKC/SWKGroep verlengen sponsorcontract

Na een succesvolle samenwerking van meer dan 43 jaar hebben PKC/SWKGroep en Rabobank besloten het sponsorcontract wederom te verlengen. Zaterdag 2 december werden de handtekeningen onder het contract gezet.

Na de wedstrijd PKC/SWKGroep tegen DOS’46 hebben René Kerstens, directievoorzitter van de Rabobank, en Rob Roelofs, bestuurslid PKC/SWKGroep, het sponsorcontract getekend. Rabobank is sponsor van de jeugd bij PKC/SWKGroep. De reden om de jeugd te sponsoren is omdat jeugd en jongeren belangrijke speerpunten zijn voor de bank. De Rabobank wil graag dat jongeren zich binden aan de Drechtsteden en natuurlijk aan de Rabobank. PKC/SWKGroep heeft een grote aantrekkingskracht op de jeugd.

Ook de positie van PKC/SWKGroep, midden in de samenleving, is een belangrijke reden waarom de Rabobank het contract wil verlengen: “Ik ben ook onder de indruk van hoe PKC/SWKGroep zich georganiseerd heeft, met 3 bestuursleden en de managers. Daarnaast vind ik de businessclub, waar wij ook evenementen mee organiseren, erg mooi”.

Vanuit de sponsorcommissie van PKC/SWKGroep zijn ze ook erg blij met de verlenging: “de missie en visie van Rabobank en die van PKC sluiten naadloos op elkaar aan”. Voor zowel Rabobank als PKC/SWKGroep geldt: iedereen doet mee, we staan midden in de samenleving en jeugd en jongeren zijn erg belangrijk.

Martijn Onnink (sponsorcommissie PKC/SWKGroep), Gert Krijgsman (sponsorcommissie PKC/SWKGroep), René Kerstens (directievoorzitter Rabobank) en Rob Roelofs (bestuurslid PKC/SWKGroep)

Comments are closed.