• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Speculaaspoppen

Helpt u mee de renovatie van de kleedkamers te realiseren?

De speculaaspoppen komen eraan………

Deze week komen de speculaaspoppen binnen en zal de bezorging hiervan starten.

Het werkt als volgt:
1. De bezorgers van PKC die benaderd zijn, kunnen in de PKC hal de poppen voor hun wijk ophalen op dinsdag 7, woensdag 8 of donderdag 9 november a.s. tussen 17.00 – 21.00 uur.
2. Voor alle bedrijven die speculaaspoppen hebben besteld gelden dezelfde afhaaltijden, tenzij is afgesproken dat de poppen worden bezorgd.
3. Alle spelende leden (inclusief de recreanten, leden Combifit en Basic Skilz leden) woonachtig binnen Papendrecht krijgen de poppen via een bezorger van PKC aan huis geleverd. De leden van het G-Korfbal team krijgen de poppen overhandigd na hun training.
4. Alle spelende leden woonachtig buiten Papendrecht vragen wij de poppen zelf mee te nemen vanuit de PKC Hal. Dit kan in combinatie met een training op dinsdag 7, woensdag 8 of donderdag 9 november a.s. tussen 17.00 – 21.00 uur.
5. Er worden per spelend lid 5 poppen met een maximum van 10 poppen per gezin geleverd, waarbij het de bedoeling is dat je de poppen verkoopt aan familie, vrienden, via het werk of waar dan ook. Zelf houden mag natuurlijk ook.
6. Bij de poppen ontvang je een bruin envelopje; ingeval van 10 poppen per gezin ontvang je 2 bruine envelopjes. De prijs per speculaaspop is 4,5 euro. Wil je in ieder envelopje 22,50 euro doen? Overmaken van het bedrag kan ook op rekeningnummer: NL02RABO0393082237. Graag bij ‘omschrijving’ de naam die op het envelopje staat vermelden.
7. Het bruine envelopje graag inleveren in de actiebus bij de frituurhoek/bakstraat in de kantine van PKC.
8. Inleveren envelopje uiterlijk 15 december 2017.
9. Doel: de opbrengst van deze actie zal in zijn geheel worden besteed aan de renovatie van de kleedkamers.

Heb je nog vragen of wil je nog extra speculaaspoppen bestellen, bel dan nog deze week met Cees Faro, mobiel 0652182284.

Het speculaaspoppenteam

Comments are closed.