• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Speculaaspoppen

Renovatie van de kleedkamers!

Met de opbrengst van de speculaaspoppenactie als aanvulling hoopt PKC het benodigde bedrag te hebben om de kleedkamers in een nieuw jasje te steken.

Hoe werkt het?

• De bezorgers van PKC die benaderd zijn, kunnen in de PKC hal de poppen voor hun wijk ophalen op dinsdag 6, woensdag 7 of donderdag 8 november a.s. tussen 17.00 – 20.30 uur.
  • Voor alle bedrijven die speculaaspoppen hebben besteld gelden ook bovengenoemde afhaaltijden, tenzij is afgesproken dat de poppen worden bezorgd.
  • Spelende leden (inclusief de recreanten, leden Combifit) woonachtig binnen Papendrecht krijgen de poppen via een bezorger van PKC aan huis geleverd. De leden van het G-Korfbal team krijgen de poppen overhandigd na hun training.
  • Spelende leden woonachtig buiten Papendrecht vragen wij de poppen zelf mee te nemen vanuit de PKC Hal. Dit kan op dinsdag 6, woensdag 7 of donderdag 8 november a.s. tussen 17.00 – 20.30 uur.
  • Er worden per spelend lid 5 poppen met een maximum van 10 poppen per gezin De bedoeling is dat je de poppen verkoopt aan familie, vrienden, via het werk etc.
  • Bij de poppen ontvang je een envelop met uitleg van de actie. De verkoopprijs per speculaaspop is 4,50 euro. Je kunt het bedrag van 22,50 of 45,00 euro overmaken op rekeningnummer: NL02RABO0393082237 t.n.v. PKC, o.v.v. voor- en achternaam.
    Voor contante betaling kun je gebruik maken van de ontvangen envelop met de adressticker(s) erop. Deze graag inleveren in de bus die op de bar in de kantine staat.
  • Betaling door overmaking of via envelop uiterlijk 15 december 2018.

Heb je nog vragen of wil je extra speculaaspoppen bestellen, bel dan met Cees Faro, mobiel 0652182284.

Alvast heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Het speculaaspoppenteam

Comments are closed.