• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De speculaaspoppen komen er weer aan

Helpt u mee de mindervalidenlift te realiseren?

De speculaaspoppen komen eraan………

Deze week komen de speculaaspoppen binnen en zal de bezorging hiervan starten.

Het werkt als volgt:

1. De bezorgers van PKC die benaderd zijn, kunnen in de PKC hal de poppen voor hun wijk ophalen op dinsdag 8, woensdag 9 of donderdag 10 november a.s. tussen 18.30 – 21.15 uur.
  2. Voor alle bedrijven die speculaaspoppen hebben besteld, gelden dezelfde afhaaltijden als genoemd onder 1.
  3. Alle spelende leden (inclusief de recreanten en leden Combifit en Basic Skilz leden) woonachtig binnen Papendrecht krijgen de poppen via een bezorger van PKC aan huis geleverd. De leden van het G-Korfbal krijgen de poppen overhandigd na hun training op donderdag.
  4. Alle spelende leden woonachtg buiten Papendrecht vragen wij de poppen zelf mee te nemen vanuit de PKC Hal. Dit kan in combinatie met een training op dinsdag 8, woensdag 9 of donderdag 10 november a.s. tussen 18.30 – 21.15 uur.
  5. Er worden per spelend lid 5 poppen met een maximum van 10 poppen per gezin geleverd, waarbij het de bedoeling is dat je de poppen verkoopt aan familie, vrienden, via het werk of waar dan ook. Zelf houden mag natuurlijk ook.
  6. Bij de poppen ontvang je een bruin envelopje; ingeval van 10 poppen per gezin ontvang je 2 bruine envelopjes. Wil je in ieder envelopje 22,50 euro doen?
  7. Het bruine envelopje graag inleveren in de actiebus bij de frituurhoek/bakstraat in de kantine van PKC (zie omschrijving op sticker envelopje).
  8. Inleveren envelopje graag uiterlijk 16 december 2016.
  9. Doel: de opbrengst van deze actie zal in zijn geheel worden besteed aan de realisatie van de mindervalidenlift.

Heb je nog vragen of wil je nog extra speculaaspoppen bestellen, bel dan nog deze week met Cees Faro, mobiel 0652182284.

Het speculaaspoppenteam