• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Spelregelbewijs voor senioren

De eerste spelers hebben hun spelregelbewijs al gehaald. “Goed te doen en snel gebeurd!” was de vaakst gehoorde reactie. Leuk om te melden: het hele recreantenteam heeft zich vrijwillig aangemeld om het spelregelbewijs te halen.

Nog even herhalen:
– Je hebt op zondag 4 februari de mail met inloggegevens ontvangen.
– Open de mail met activatiecode op je pc (op de telefoon is de bijlage niet altijd zichtbaar).
– Geen mail ontvangen? Mail nielsmooij@upcmail.nl en ledenadministratie@pkc-korfbal.nl.
– Elk team dat in zijn geheel het spelregelbewijs haalt, krijgt een rondje met borrelbord.
– Spelers met een oude scheidsrechtersopleiding zijn door het KNKV vrijgesteld!

Hoe werkt het:
– In de pdf bij de mail staan je gebruikersnaam (= je spelersnummer) en activatiecode.
– Vul dit in op www.korfbalmasterz.nl, evenals je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
– Vervolgens krijg je een mail met een link om je account te activeren.
– Daarna kun je op de website inloggen. Bewaar je gegevens goed.
– Tip: bekijk eerst alle informatie op de site, maak dan oefentoetsen en daarna de eindtoets.
– Op de website vind je veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, stuur mij dan een mail.

Wanneer klaar:
– Uiterlijk zondag 8 april.

Namens KTZ,
Niels Mooij