Sponsoring

Sponsoren kennen we bij PKC/SWKGroep in alle soorten en maten. Sommigen kiezen voor een eenmalige bijdrage bij een evenement, anderen zijn al jaren op zaterdag onze gewaardeerde gast als lid van onze Ondernemersclub, terwijl weer anderen kiezen voor een uitgewerkte PR strategie via de verschillende PKC mediakanalen. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze worden enorm gewaardeerd door heel onze vereniging. Met elkaar maken we geweldige dingen mogelijk. Zo sporten er wekelijks ruim 400 kinderen tegen een laagdrempelig lidmaatschapstarief, worden alle teams keurig aangekleed, hebben we een selectie die tot de absolute top van Nederland behoort en prijzen we ons gelukkig met een prachtig eigen sportcomplex. Allemaal niet mogelijk zonder de steun van onze sponsoren.

Samenwerken doen we bij PKC echter bij voorkeur altijd vanuit kracht. En “ja” we zijn dankbaar voor alle ondersteuning, maar we hebben ook echt iets te bieden. Voor iedere sponsor een pakket dat past bij zijn of haar doelstellingen. We willen echt bijdragen aan het succes van uw bedrijf!

Hoe dan we dat?

Door speciaal voor u een op maat gesneden pakket samen te stellen, dat aansluit bij uw doelgroep, uw doelstelling!

PKC Netwerksponsor (budget €900,- tot €1500,-)

Voor deze sponsor is vooral het netwerk van PKC- ondernemers van belang. U voelt zich thuis in een zakelijke omgeving waar ondernemers elkaar graag beter leren kennen. Gezelligheid vind u belangrijk. U strooit niet in de rondte met uw visitekaartjes, maar bouwt graag aan relaties? Dan zult u zich zeker thuis voelen binnen onze Ondernemersclub. Een netwerkclub van c.a. 80 ondernemers uit onze regio. Naast de vaste bijeenkomsten tijdens de wedstrijden van ons eerste team kunt u ongeveer 4 keer per jaar deelnemen aan een relatie evenement. Denkt u aan de PKC-Golfdag, de sprekersavond, snertwerkbijeenkomst en het bezoek aan de zaalkorfbalfinale in Ziggodome.

Snertavond

Golftoernooi

Sprekersavond

(samen met OVP en RABO Bank)

Finale korfballeague

(mits PKC finalist is)

Tradities zijn het voetbaltoernooi i.s.m. de Ondernemersclub van V.V Drechtstreek en een schiettoernooi i.s.m. Schietvereniging de Vrijheid. Soms worden er acties georganiseerd voor een speciaal doel, zoals een sponsordiner, een wijnproeverij etc.

De leden hebben gratis toegang tot de wedstrijden en in de Ondernemersclub bar zijn de drankjes en hapjes inbegrepen.   Via het lidmaatschap van de Ondernemersclub zijn al vele mooie zakelijke deals beklonken! Wilt u eens kennismaken en vrijblijvend een bijeenkomst bezoeken? Mail dan naar ondernemersclub@pkc-korfbal.nl

PKC Sponsor in beeld (budget € 250,- tot €2500,-)

Zichtbaarheid is waar het u om gaat! U wilt uw goede naam, merk en producten onder de aandacht brengen van iedereen die te maken krijgt met PKC. Wellicht richt u zich voornamelijk op consumenten of juist op ondernemers? Het gaat u in beide gevallen om de zichtbaarheid van uw naam! Voor deze ondernemers bieden we tal van oplossingen die zich erg eenvoudig laten combineren. Zo kunt u denken aan een reclamebord in combinatie met teamsponsoring of een presentatie in de weekbrief of op onze narrowcasting in het gebouw. Zeker rondom de wedstrijden van ons eerste team kunnen we voor u op diverse manieren grote groepen consumenten bereiken.

Dit type is uiteraard eenvoudig te combineren met “PKC Netwerksponsor”

PKC Partnersponsor (Budget €5.000,- tot €10.000,-)

Voor onze partnersponsoren betekent de sponsoring van PKC vaak veel meer dan alleen invulling geven aan zichtbaarheid of deelnemen in ons netwerk. De partnersponsoren kiezen voor een herkenbare strategie en voelen zich verantwoordelijk voor de financiering van een vast omschreven deel van onze vereniging. Denkt u aan het financieren van onze jeugdopleiding, het faciliteren van de top-jeugd of het steunen van de senioren die net buiten de selectie vallen, maar voor PKC als vrijwilliger enorm belangrijk zijn. Voor deze sponsoren hebben we extra mogelijkheden om all-in deals te sluiten.

Ook kunnen deze sponsoren gebruik maken van de mogelijkheden om te adverteren op onze goed bekeken livestream van de wedstrijden van onze eerste team. Daarnaast kunnen we, zei het beperkt, onze social-media community kennis laten maken met uw bedrijf. Het bereik is enorm. Via ons netwerk helpen wij u desgewenst bij het produceren van alle benodigde beelden, films en teksten als u dat wilt. Al met al een compleet pakket, met alle goede dingen van PKC speciaal voor uw bedrijf op maat ingezet.

PKC Hoofdsponsor en shirtsponsor (budget op aanvraag)

Al jarenlang heeft PKC aansprekende bedrijven aan zich weten te binden als hoofdsponsor en/of shirtsponsor. Vanzelfsprekend gaan dan alle registers open. Naast hetgeen wij zelf vanuit de club kunnen regisseren kunt u wekelijks rekenen op publiciteit van de regionale en landelijke media. Het AD, de NOS, Ziggo Sport en RTV Rijnmond zijn een aantal aansprekende media namen die voor PKC/SWKGroep zeker geen vreemde zijn. PKC is een merk en dat rijkt ver in den lande. Uiteraard koesteren wij onze zittende hoofdsponsor en shirtsponsor, maar mocht u voor de toekomst ambities hebben, dan is een afspraak wat ons betreft snel gemaakt!