Sponsoring

Ondanks dat de organisatie van PKC draait op een grote groep vrijwilligers en de vereniging bijna 1000 leden heeft, blijven sponsoren noodzakelijk voor een financieel gezonde huishouding. De sponsorcommissie behartigt deze belangen voor PKC, maar vooral ook voor haar sponsoren. Immers sponsoring is niet vanzelfsprekend en mag ook geen eenrichtingsverkeer zijn!

Door sponsoring helpt u mee dat wekelijks meer dan 400 kinderen kunnen trainen en sporten. Dat er 11 seniorenteams maar ook een G team iedere week actief kunnen zijn. Maar ook dat we u kunnen ontvangen in een van de meest professionele korfbal accommodaties die Nederland kent. Inclusief een kantine waar volop aandacht is voor gezonde snacks. Kortom, u draagt met uw bedrijf maatschappelijk bij!

We kennen een hoofdsponsor, een shirtsponsor, partnersponsoren, teamsponsoren, bordsponsoren en digitale sponsoren (op het PKC livestream YouTube kanaal), maar ook de succesvolle Ondernemersclub.

Ondernemersclub

De PKC/SWKGroep Ondernemersclub is het beste sportieve netwerk in de regio. De leden genieten samen, op de eigen tribune, van de altijd spannende zaalwedstrijden van het eerste team. Vooraf en achteraf is er volop gelegenheid tot borrelen en netwerken in de Ondernemersclub bar. Met de mogelijkheid om uw relatie als gast uit te nodigen.

Door het jaar heen worden er diverse activiteiten georganiseerd die leuk zijn om te doen, maar ook B2B gesprekken faciliteren.

Jaarlijks staan op de agenda:

Snertavond

Golftoernooi

Sprekersavond

(samen met OVP en RABO Bank)

Finale korfballeague

(mits PKC finalist is)

Tradities zijn het voetbaltoernooi i.s.m. de Ondernemersclub van V.V Drechtstreek en een schiettoernooi i.s.m. Schietvereniging de Vrijheid. Soms worden er acties georganiseerd voor een speciaal doel, zoals een sponsordiner, een wijnproeverij etc.   Het lidmaatschap van de PKC Ondernemersclub kost € 900,00 excl. BTW per jaar.

Dit geld wordt als volgt besteed:

• 25% topkorfbal
  • 25% breedtekorfbal
  • 25% accommodatie
  • 25% voor activiteiten van de PKC Ondernemersclub

De leden hebben gratis toegang tot de wedstrijden en in de Ondernemersclub bar zijn de drankjes en hapjes inbegrepen.   Via het lidmaatschap van de Ondernemersclub zijn al vele mooie zakelijke deals beklonken! Wilt u eens kennismaken en vrijblijvend een bijeenkomst bezoeken? Mail dan naar ondernemersclub@pkc-korfbal.nl

Bordsponsoring

…