• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

Laatste info over het bezoeken van de wedstrijd TOP/Quoratio – PKC/SWKGroep

Vrijdag 18 november staat de wedstrijd TOP/Quoratio – PKC/SWKGroep op het programma. Er is nog een aantal kaarten vrijgekomen voor de optie “eigen vervoer”. Deze kaarten zijn te bestellen via de site van kabaal (www.svkabaal.nl/bus). De buskaarten zijn helaas uitverkocht, er zullen ook geen kaarten meer vrijkomen.

Informatie voor de supporters:

De bus zal 18.15 uur vertrekken, maar speciaal voor de busreizigers gaat de bakstraat bij PKC open vanaf 17.00 uur om iedereen de mogelijkheid te bieden gezamenlijk voor de busreis te eten. We zouden het leuk vinden dat iedereen die met de bus naar Sassenheim gaat, ook mee eet! Vanaf 17.00 uur heb je ook gelijk de mogelijkheid jouw buskaart (€7,50) af te rekenen in de kantine. Dit kan tot 18.00 uur, waarna we iets over zes met elkaar richting de bus gaan lopen. Alle info onder elkaar:

17.00 uur: Bakstraat geopend

17.00 uur – 18.00 uur: Afrekenen buskaart + eten