• NO PRESSURE, NO DIAMONDS

• Single News

De zaterdag van Suzanne Sijstermans

Deze week vertelt Suzanne Sijstermans over haar zaterdag. Suzanne speelt in het PKC/SWKGroep 2. Samen met haar team speelde Suzanne afgelopen zaterdag de finale voor de reserve Korfbal League.

11:00
Tijd om op te staan, met een heerlijk gevoel na een spannend avondje in Amsterdam. Tijdens het ontbijt kijken Laurens en ik nog even de wedstrijd van gister terug.

12:30
Vanavond staat er voor ons een lastig potje op het programma. KZ stak er de gehele competitie bovenuit en zijn dus favoriet vanavond. Maar ik heb een goed gevoel aan onze overwinning op Blauw-Wit en heb er zin in. Tijd dus om nog een keer de beelden van KZ te bekijken en met name van mijn directe tegenstanders.

14:00
Laurens maakt nog een goede maaltijd klaar voordat we richting PKC vertrekken.

15:30
Wedstrijd kijken bij A1, een goede eerste helft van beide ploegen. Maar de 2de helft was PKC A1 beter en wonnen ze terecht! Knap dat A1 er weer staat, nu op naar volgende week.
Na de wedstrijd verzamelen we met het 2e even in de bespreekruimte zodat we even rustig kunnen zitten voordat we naar Delft vertrekken.

18:00
Aangekomen in Delft, tijd om ons klaar te maken voor de wedstrijd. Na het inschieten komen we bij elkaar voor de bespreking en kunnen we ons op gaan maken voor de finale.

20:00
We starten meteen scherp aan de wedstrijd waardoor we snel op voorsprong kwamen en deze langzaamaan verder konden uitbreiden. Het was mooi om te zien hoeveel strijd iedereen individueel leverde. In de rust hebben we besproken dat de eerste helft goed was, maar dat we nog niks hebben en dus door moeten gaan.
De 2de helft wisten we onze voorsprong te behouden en kon het eigenlijk niet meer misgaan.

KAMPIOEN!!

Alle supporters die er waren ontzettend bedankt, dit maakte ons feestje meer dan compleet!

23:00
We sluiten deze mooie zaterdag ( weekend) nog even af met het team en een aantal supporters in Tijdloos!