Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan een splinternieuwe website voor PKC/SWKGroep. En met succes.
De vorige website was al behoorlijk wat jaren oud en het werd dus wel eens tijd voor een nieuwe en opgefriste versie. Een website waar iedereen gemakkelijk de weg weet te vinden, waar informatie overzichtelijk gebundeld staat en waar de meest populaire pagina’s meteen op de homepage vermeld worden. Daarnaast heeft iedere ploeg nu een eigen teampagina. Hier kun je de standen, uitslagen en het programma vinden, maar ook de teamindeling, de sponsor(en) en een teamfoto. Hartstikke handig. Neem zelf ook maar eens een kijkje!
De komende periode zal in het teken staan van het optimaliseren van de website, want de kinderziektes zijn er nog niet allemaal uit. Toch zijn wij enorm trots op het eindresultaat. Wat vind jij van de nieuwe website? Zijn er zaken die opvallend zijn? Dingen die niet werken of niet kloppen? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar publicrelations@pkc-korfbal.nl.