De PKC website in een nieuw jasje

Datum: maandag, oktober 31, 2016
Het afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan een splinternieuwe website voor PKC/SWKGroep. En met succes.
De vorige website was al behoorlijk wat jaren oud en het werd dus wel eens tijd voor een nieuwe en opgefriste versie. Een website waar iedereen gemakkelijk de weg weet te vinden, waar informatie overzichtelijk gebundeld staat en waar de meest populaire pagina’s meteen op de homepage vermeld worden. Daarnaast heeft iedere ploeg nu een eigen teampagina. Hier kun je de standen, uitslagen en het programma vinden, maar ook de teamindeling, de sponsor(en) en een teamfoto. Hartstikke handig. Neem zelf ook maar eens een kijkje!
De komende periode zal in het teken staan van het optimaliseren van de website, want de kinderziektes zijn er nog niet allemaal uit. Toch zijn wij enorm trots op het eindresultaat. Wat vind jij van de nieuwe website? Zijn er zaken die opvallend zijn? Dingen die niet werken of niet kloppen? Laat het ons gerust weten door een e-mail te sturen naar publicrelations@pkc-korfbal.nl.

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram