Laatste info over het bezoeken van de wedstrijd TOP/Quoratio – PKC/SWKGroep

Datum: dinsdag, november 8, 2016

Vrijdag 18 november staat de wedstrijd TOP/Quoratio – PKC/SWKGroep op het programma. Er is nog een aantal kaarten vrijgekomen voor de optie “eigen vervoer”. Deze kaarten zijn te bestellen via de site van kabaal (www.svkabaal.nl/bus). De buskaarten zijn helaas uitverkocht, er zullen ook geen kaarten meer vrijkomen.
Informatie voor de supporters:
De bus zal 18.15 uur vertrekken, maar speciaal voor de busreizigers gaat de bakstraat bij PKC open vanaf 17.00 uur om iedereen de mogelijkheid te bieden gezamenlijk voor de busreis te eten. We zouden het leuk vinden dat iedereen die met de bus naar Sassenheim gaat, ook mee eet! Vanaf 17.00 uur heb je ook gelijk de mogelijkheid jouw buskaart (€7,50) af te rekenen in de kantine. Dit kan tot 18.00 uur, waarna we iets over zes met elkaar richting de bus gaan lopen. Alle info onder elkaar:
17.00 uur: Bakstraat geopend
17.00 uur – 18.00 uur: Afrekenen buskaart + eten
18.15 uur: uiterlijk vertrek bus
19.30 uur: verwachte aankomst Sassenheim
20.30 uur: begin wedstrijd
21.40 uur: verwachte eindtijd wedstrijd
22.00 uur: vertrek bus vanuit Sassenheim
23.15 uur: verwachte aankomst Papendrecht

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram