Aanstaande zaterdag Belgische dag

Datum: woensdag, november 23, 2016

Aanstaande zaterdag is onze eerste thuiswedstrijd. Om onze nieuwe Belgische selectieleden extra welkom te heten, staat deze hele dag in het thema van België. Na de wedstrijd zal er in de kantine Vlaamse frites met stoofvlees worden geserveerd. Aan de bar kunt u dan ook direct een lekker Belgisch biertje bestellen.

Bent u niet in de gelegenheid om de selectie te zien spelen, maar wilt u toch wat van de Belgische lekkernijen meekrijgen? Geen probleem! Overdag maken we warme Luikse wafels met poedersuiker en/of slagroom. Daarnaast heeft onze hoofdcoach, Detlef Elewaut, een heerlijke Belgische soep uitgekozen. Soepje Detlef is heerlijk romig, met wat Brussels lof en spekjes.

Kom proeven! Verrassend lekker!

Het broodje van de week is een luxe broodje met Brugse beenham.

Al met al voldoende om van te smullen!
Tot zaterdag.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram