PKC/SWKGroep ongeslagen in 2016

Datum: zondag, december 18, 2016

Gisterenavond reisde PKC/SWKGroep af naar Bennekom voor de laatste wedstrijd in 2016. Het werd uiteindelijk 23-29 in het voordeel van PKC. Daarmee zijn wij, na 6 wedstrijden, de onbetwiste nummer 1 en nog altijd ongeslagen.

Bij de dames is Mabel Havelaar nog geblesseerd, daarom startte Suzanne Sijstermans in de basis. Bij de heren startte Olav van Wijngaarden in de basis, later wisselde hij zijn plekje af met Danny den Dunnen.

De beginfase van de wedstrijd tegen DVO leek wat stroef te verlopen. Halverwege de eerste helft zag je toch dat het achttal meer in de wedstrijd kwam en nam in doelpunten wat afstand van de ploeg uit Bennenkom. Uiteindelijk gingen ze met 11-14 de rust in.

Na de rust trok PKC de wedstrijd naar zich toe en werd het doelpuntenverschil niet minder dan 3 doelpunten. De wedstrijd eindigde in 23-29.

Dit was de laatste league wedstrijd in 2016. De eerste wedstrijd is op 7 januari. Dan verwachten wij AW.DTV in de PKC-hal. Voor PKC wacht echter de Korfbal Challenge nog van dinsdag 27 tot vrijdag 30 december. Maar voor nu wensen wij iedereen fijne kerstdagen.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram