De zaterdag van.. Debbie Bakker – Beelenkamp, organisator van het “Chill Out Crazy Christmas” feest

7.00 uur

De wekker gaat!!! De kinderen wakker maken, douchen aankleden en even snel ontbijten. Hierna de tassen inpakken voor een ochtendje korfbal.

8.30 uur

We komen aan bij het mooiste complex van Nederland, onze PKC-hal. Zo vroeg opstaan is altijd lastig en erg vrolijk ben je dan ook nog niet, maar dan….. doe je de deur open en stap je PKC binnen en krijg je de oprechtste goedemorgen… Piet van Wijngaarden maakt onze ochtend weer stralend. In Hal nummer 1 drop ik mijn man Mauries en zoontje Maik want die gaan gezellig met de kangoeroes een leuke Kersttraining beleven. De trainers maken er zoals gewoonlijk weer een top training van met veel plezier. In Hal nummer 2 ga ik met mijn dochter Fabiënne naar op zoek naar de E4 haar ploeg. Zij heeft een wedstrijd tegen Korbatjo.

img-20161217-wa0002

10.00 uur

Na een spannende wedstrijd te hebben gekeken van de E4 die ze helaas verloren hebben, nog even genoten van alle lachende gezichtjes van de Kangoeroes. Toen weer op weg naar huis waar ik een heerlijk kopje thee heb gedronken want het was best koud in de hallen.

12.00 uur

Behoorlijk zenuwachtig aan het zijn…. Waarvoor? Nou vanavond is het weer zo ver… Samen met een geweldig team genaamd Chill Out hebben we weer een te gek jeugd feest georganiseerd. De X-mass party. Chill Out is een klein groepje mensen waaronder ik, die feesten alleen voor de jeugd tussen de 13 en 17 jaar organiseren. Alles is geregeld, maar toch ben ik zenuwachtig.

16.00 uur

Even nog snel een boodschap gedaan, de kinderen bij Opa en Oma gebracht want die zijn echt nog te jong om mee te gaan feesten. Toen snel naar huis want daar zouden mijn vriendin en haar dochter al zijn om lekker mee te eten.

18.15 uur

Hop in de auto. Alle spullen bij elkaar gezocht en naar PKC. Voorbereidingen gaan doen voor de Chill Out avond. Aangekomen bij PKC was de kantine nog behoorlijk vol. Even nog Jan Troost en John Geerlof bedankt dat ze het drinken extra hadden besteld voor het feest van vanavond.

img-20161213-wa0002

20.15 uur

Even met alle crewleden van Chill Out een briefing doen met een gezellig drankje erbij. Alle puntjes op de i zetten en dan kunnen we aan de slag, want om 21.00 uur gaan de deuren open. De kantine is aan kant gemaakt, de kerstbomen in veiligheid gebracht en de bar is er ook klaar voor. De beveiliging even gesproken en alles doorgenomen. IK BEN ER KLAAR VOOR!

23.00 uur

De deuren gaan officieel dicht… net op het nippertje komen nog een paar jongens binnen gerend die naar een voetbalwedstrijd waren geweest. Nu naar boven en gaan genieten van de jeugd…. Wat is het druk… even de omzet tellen tussen door van de deurverkoop… wauw 360 kinderen binnen… weer een record verbroken.

01.00 uur

Het feest is afgelopen. Alle kinderen lopen naar de garderobe om hun jas op te halen. De crewleden lopen nog even hun benen uit hun lijf maar dan is het bijna klaar. Nou ja, moeten ook nog opruimen natuurlijk. De laatste uitgezwaaid en deuren dicht en we gaan ruimen.

03.10 uur

Eindelijk kan ik zeggen dat ik op bed lig. Wat een avond! Vele enthousiaste en dansende kinderen, super vette DJ’s en een hardwerkende crew. Ik voel me weer voldaan en vooral trots. Trots op onze vaste ploeg van organiseren maar ook op de rest van de crew die er weer volledig stond deze keer. Bedankt allemaal (Amber Kornet, Vera de Heer, Marlous Pegels, Sven Scheffers, Joost Vonk, Mauries Bakker, Brian Koppelaar, Jennifer v.d. Brink, Mark Morelissen, Frank Morelissen, Linda Bouman).

Namens Chill Out en mijzelf Prettige Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!