Oliebollentoernooi 27 december 2016

Aanstaande dinsdag is het weer zo ver: het jaarlijkse oliebollen toernooi.

Er hebben zich weer 6 top teams ingeschreven die de strijd aan zullen gaan met elkaar. Zo zijn bijvoorbeeld de voetballers én de combifitters weer goed vertegenwoordigd.

Het toernooi start om 18:45 in de kantine en zal tot ongeveer 22:00 uur duren. De wedstrijden vinden plaats in beide hallen, maar niet getreurd iedereen speelt sowieso 1 wedstrijd op het hoofdveld.

Naast korfbal is er ook nog een sjoelcompetitie. En LET OP! Bij een gelijkspel in de korfbalwedstrijd, is de sjoelwedstrijd bepalend voor de plaatsing van de laatste korfbalwedstrijd!

Supporters zijn uiteraard van harte welkom. Blijf vooral even hangen, want onze voorzitter zal deze avond naast zijn korfbal skills ook zijn DJ skills tonen.

Tot dinsdag!

Meest recente berichten