De zaterdag van.. Tim van den Berg

Datum: dinsdag, december 27, 2016

Deze week in “de zaterdag van”: Tim van den Berg, speler in het derde en coach van de B1. Afgelopen zaterdag had de B-selectie een uitje. Hoe dit verliep, leest u hier:

08:30
Na een avondje in Willaerts gaat de wekker!  Wat heeft ons als trainers bewogen om een groepsactiviteit voor de B-selectie te plannen op onze eerste korfballoze zaterdag dit seizoen? Ik wist nog geen antwoord te vinden…

09:30
Misschien de andere trainers wel! Toen ik om 09:30 aankwam op locatie en de blik van Bjorn Hoogvliet zag, kwam ik erachter dat ook hij nog zoekende was naar een antwoord op bovenstaande vraag.

Edwin van Drimmelen kwam met het drinken en de broodjes aan. Nu alleen onze quizemaster nog. Het spel afgeleid van hetzelfde tv programma ‘jongens tegen de meisjes’ stond op het programma. Eens kijken welk geslacht er het beste uit deze strijd zou komen.

10:15
Quizemaster arriveerde. Een echte Amsterdamse dame die onze B-selectie in het gareel moest houden. Letterpakken en lastige quizevragen kwamen uit het busje. Ticho helaas ziek, en Froukje nog steeds afwezig.

20161224_120147 20161224_120057

 

 

 

 

 

 

 

11:00
Start van het spel. Froukje uit bed gebeld en volgde gelukkig 5 min later.
De jongens kregen quizevragen als waar de afkorting ‘LBD’ voor stond die in geen dameskledingkast mocht missen. Weet u het? De dames kregen vragen als tussen welke twee voetbalploegen de wedstrijd ‘El classico’ ging. Meiden waren duidelijk voorzien van meer knowhow over jongenszaken.
20161224_121048
Tijdens de muziekvragen kwamen liedjes van ABBA tot aan Bruno Mars. De jongens waren hier heer en meester met wat hulp van de ‘ouwe rot’ Edwin van Drimmelen. 
De blinden stoelendans kende geen winnaar. En spelling lag de meiden beter tijdens het letterpakken spel. Want kruidvat met 4 letters spellen leek geen uitkomst te bieden, toch Ryan ;)?

Naarmate het spel zijn einde naderde, wist ik waarom we dit gepland hadden. Ondanks het vroege tijdstip veel gelach en plezier met elkaar!

De finale mocht uitwijzen dat de meiden het sterkere geslacht zijn binnen deze selectie.

20161224_130406

 

 

 

 

 

13:00
Met wat knakworsten als kerstdiner gingen we de vakantie in. De jongens hebben tot dinsdag 03 januari de tijd om zich te herpakken en de kater weg te spoelen. Daarna staan voor beide ploegen krakers op het programma.

13:30
Klaarmaken voor kerstavond zou je denken. Helaas stond mijn auto ingeparkeerd door de selectie. Dit zal mij niet meer gebeuren… Na een rumoerig ritje naar Sliedrecht om Britte thuis te brengen en na wat onrustige boodschappen kon ik mij pas om 14:45 opmaken voor kerstavond.

auto-tim

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram