Kamp 2017 voor de B-, C- en D- jeugd

Datum: dinsdag, januari 3, 2017

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Dit jaar gaan we op kamp naar De Langenberg in Rijssen. Hier zijn we nog nooit geweest, dus dat wordt extra leuk!

Wie mogen er mee op kamp?
Alle kinderen die in de B-, C- en D-jeugd zitten kunnen mee op kamp. Speel je in de selectie van Zuid West of Alblasserwaard dan moet je een keuze maken. Deze selectieploegen spelen namelijk op Koningsdag een toernooi. Wij hebben ervoor gekozen om alleen kinderen die de hele kampweek mee kunnen mee te laten gaan. Dat is het leukste voor iedereen.
Wanneer is dat kamp?
We gaan weg op dinsdag 25 april en komen terug op vrijdag 28 april 2017.

Wat gaan we doen?
We doen allerlei leuke spellen op kamp. De meeste spellen hebben meestal niet met korfbal te maken. Verder is er natuurlijk een nachtelijke wandeling en een leuke bonte avond. Op de laatste dag gaan we gezellig zwemmen met elkaar.

Wat kost het kamp?
Helaas hebben wij de kampprijs dit jaar moeten verhogen. De prijs is nu 125 Euro. Dit moet overgemaakt worden voor 1 april 2017. Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummerNL34 RABO 0195 2676 21 onder vermelding van naam en ploeg. Kunnen je ouders dit echt niet betalen, dan mag je contact opnemen via onderstaand mailadres. We gaan dan kijken of we jullie kunnen helpen. Dit wordt geheel vertrouwelijk behandeld.
Hoe kan je je opgeven?
Mail je naam, je team, telefoonnummers van je ouders en eventuele bijzonderheden (medicijnen, dieet) naar PKCkamp2017@hotmail.com. Je krijgt een mail terug ter bevestiging. Graag opgeven voor 20 januari 2017.

Kampshirts
Vorig jaar hebben we een heel mooi kampshirt gekregen van gebr. de Koning uit Papendrecht. We gaan ook dit jaar proberen een sponsor te vinden. Weet je soms iemand geef dat dan door aan Margreet Matena. Kan ook via het mailadres PKCkamp2017@hotmail.com.

Voor nieuwe ouders is er binnenkort nog een informatiebijeenkomst. Dit is op vrijdag 20 januari om 19.00 uur. In een kwartiertje vertellen wij dan alle wetenswaardigheden over dit leuke kamp. Graag even opgeven via de mail PKCkamp2017@hotmail.com

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram