De zaterdag van.. Suzanne Struik

Datum: dinsdag, januari 3, 2017

Deze week in “de zaterdag van”: Suzanne Struik, speelster van het eerste en oranje. Afgelopen zaterdag vierde ze net als heel Nederland Oud & Nieuw. Hoe dit verliep, leest u hier:

09:00

Mijn wekker gaat. Geen korfbal vandaag en ook geen krachttraining. Ik heb mijn ‘rust’ dit weekend verdiend want ik heb elke dag van de week al getraind! Het is de laatste dag van het jaar, ik heb er zin in! 

10:00

Samen met mijn vriend Matthijs en onze vrienden Silven en Joelle vertrek ik naar Gorcum. Mijn vader bakt elk jaar traditiegetrouw oliebollen en appelflappen op oudejaarsdag. Een hoop familie en vrienden komt dan langs om te proeven en/of hun bestelling op te halen. 

img_8776 img_8777

14.00

We zitten in de auto terug met wat lacherige jongens achterin. Volgens de traditie hoor je namelijk tijdens het oliebollen bakken een glaasje cognac te drinken en dat hebben onze mannen met plezier genuttigd..

 

15.00

Even naar de supermarkt. Vanavond komen er namelijk een aantal vrienden naar ons, voordat we naar de stad gaan. Er moet dus van alles ingeslagen worden.

20.30

De eerste vrienden druppelen binnen. We wisten eerlijk gezegd niet wie er allemaal zouden komen, het blijkt wat drukker te worden dan verwacht. Maar hé, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

23.00

Eerlijk gezegd vind ik het niet zo erg dat we 2016 af gaan sluiten. Verloren zaalfinale, blessure, EK gemist en tot nu toe de KL ook gemist. Ik kijk erg uit naar 2017, want ik mag al bijna weer spelen!

img_877900.00img_8782

Happy New Year!! ik wens iedereen veel liefde, geluk en de PKC teams veel kampioenschappen toe!!

01.30

Iets later dan verwacht (onze woonkamer werd een club) vertrekken we naar Tivoli Vredenburg. Daar zijn meerdere zalen open, waar verschillende muziekstijlen zijn te horen. Ikzelf ben natuurlijk vooral te vinden bij de hiphop en R&B 😉 Maar de Silent Disco was ook favoriet!! We dansen in ieder geval de hele nacht door, wat een top Oud & Nieuw!
img_8781

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram