Een nieuwe trainer en, LET OP!, een gewijzigde trainingstijd voor dinsdag 14 februari.

Olav stopt als FUNdamenttrainer voor de E

Zoals bekend is Olav van Wijngaarden, speler van de hoofdselectie, recent toegetreden tot de brigade van bondscoach Scholtmeijer. Verder is Olav ook nog druk met zijn opleiding Small Business en Retail Management. Door zijn vele verplichtingen, is het voor hem per heden helaas niet langer mogelijk dit te combineren met het wekelijks verzorgen van de FUNdamenttrainingen voor de E-categorie. Dat vinden we natuurlijk heel jammer, maar de aanleiding is gelukkig heel mooi.

Olav zal wel in enige mate betrokken blijven bij de doelgroep. We zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet in de afgelopen seizoenen en wensen hem natuurlijk succes met al deze bezigheden.

Opvolging

Gelukkig hebben we in Freek Feenstra, als nieuwe vaste trainer, een waardig opvolger gevonden. Freek is speler van PKC/SWKGroep 4, studeerde net als Olav aan het CIOS en volgt nu bovendien de vervolgopleiding opleiding aan de ALO.

Freek, die pas al eens inviel, is bereid gevonden om per direct invulling te geven aan de FUNdamenttraining voor de E-categorie. We vertrouwen erop dat ook zijn enthousiasme, kennis en kunde, de kinderen zal helpen om spelenderwijs te investeren in zichzelf.

14-02-2017 aangepaste trainingstijd FUNdamenttraining E-categorie

De FUNdamenttraining van aanstaande dinsdag is éénmalig op een afwijkend tijdstip, nl. van 16.45-17.30 uur. Dit i.v.m. de wedstrijden van PKC/SWKGroep 1 en 2 die voor die avond in hal 1 gepland staan. Het 2e speelt om 18.45u en het 1e om 20.30u, vandaar dat we genoodzaakt zijn wat te schuiven qua trainingstijden.

Als je het aan Louis van Gaal vraagt, kunnen de kinderen na het douchen gelijk (blijven) kijken, maar het is voor de meesten de volgende dag natuurlijk wel een schooldag ;-).

Korfbalactiviteiten voor kids

Ook buiten de vereniging, zijn er allerlei leuke intitiatieven op korfbalgebied.

Zo kun je in de meivakantie naar een korfbalclinic van Korfbalstars (de organisatie staat onder leiding van André Kuipers, hoofdcoach van DSC uit Eindhoven en tevens de partner van ‘onze’ Mabel Havelaar). Bij de clinics komen diverse nederlandse en belgische (jeugd)internationals en spelers uit de Korfballeague in actie om jou verder te helpen in je ontwikkeling als korfballer. Ook kun je er spelers van PKC/SWKGroep tegenkomen. Een van de clinics wordt bovendien bij PKC gegeven op 24 april 2017.

Zomerkampen
Je kunt je, als je tussen 10 en 15 jaar oud bent, ook aanmelden voor een van de driedaagse zomerkampen. Een onvergetelijke ervaring. Meer informatie op korfbalstars.nl