De zaterdag van.. Jordy Coenraads

De zaterdag van… Jordy Coenraads

08:30 uur
De wekker gaat en ik word wakker. Ik heb zin in deze zaterdag, want het wordt een leuke zaterdag. Ik ga eerst mijn eigen teampje coachen, de F1, en vervolgens ga ik 4 wedstrijden fluiten. Ik zie u al nadenken 4 wedstrijden? Maar het klopt. Ik heb aan ploegen gevraagd of ik voor hun mag fluiten, zodat ik een soort van fluitmarathon kon doen. Ik heb hier ook geld voor gevraagd. De opbrengst komt ten goede aan mijn vrijwilligerswerk wat ik deze zomer in Peru ga doen met stichting Global Exploration.

IMG_1677

09:30 uur
Ik kom aan bij bij PKC. De spelers van F1 komen druk en vrolijk op mij af. Zij hebben zin in de wedstrijd tegen Vriendenschaar. De wedstrijd begint direct met een doelpunt van ons. Leuk is dat onze trouwe aanhang zich fanatiek laat horen bij ieder doelpunt en dat ook de spelers blij zijn met iedere goal. De gehele wedstrijd hebben we voorgestaan en uiteindelijk de toch wel spannende wedstrijd met 11-8 gewonnen. Top resultaat!

IMG_1678

11:20 uur
Ik kijk nog een stukje van de A2. Dat was een leuke en spannende wedstrijd. Vervolgens ga ik weg en ga ik op mijn eerste wedstrijd voorbereiden: B4 vs HKC B2.

IMG_167913:55 uur
Het fluitsignaal voor de eerste wedstrijd van mijn marathon . B4 was de eerste helft veel sterker, maar scoorde te weinig. Ruststand 4-1. De tweede helft gingen de ballen er wel in, waardoor uiteindelijk de eindstand 16-3 werd.
Snel alles invullen op de app, want de volgende wedstrijd staat al klaar. Het 12e vs DeetosSnel 6. Het eerste gedeelte van de wedstrijd ging gelijk op, maar uiteindelijk won het 12e gemakkelijk deze Drechtstedenderby met 17-9.

16:20 uur
Snel naar de kantine voor een goede sportmaaltijd :). Wedstrijd nummer 3 komt er alweer aan. Dit keer A6 vs Or-Wit A5 ook hier een redelijk gelijk opgaande wedstrijd, met wederom een overwinning voor PKC 10-6.
Pfff…. ondertussen ga ik mijn benen al voelen, maar nog 1 wedstrijd voor het goede doel. De wedstrijd gaat gelijk beginnen. Het is B3 vs Kinderdijk B2. Een moeizame wedstrijd met weinig goals (0-1 na 12 minuten). De ruststand is uiteindelijk 3-2. De tweede helft werd er meer gescoord en wint PKC zijn wedstrijd met 9-5. Mijn marathon zit erop. Ik kreeg veel (meestal) positieve reacties, wat mij blij en tevreden maakt.

Om 20:15 uur stort ik thuis op de bank na deze mooie PKC dag. Even kijken naar Feyenoord, StudioSport en Flikken Maastricht en vervolgens moe naar bed gegaan.
IMG_1680

Leuk om te melden vind ik, dat ik met deze marathon €100,- heb opgehaald. Hiervoor wil ik iedereen bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd. De mensen in Peru zullen hier blij mee zijn. Mocht u mij ook willen sponsoren (iedere bijdrage hoe groot of klein is welkom) neem dan contact met mij op via jordypkc@gmail.com of spreek mij aan dan kunnen we het zo regelen.

Meest recente berichten