Afgelopen zaterdag was er weer een volle competitieronde voor de jeugd, hier een aantal zaken die het vermelden waard zijn:

A1: Door het winnen van de wedstrijd tegen Oranje Wit is A1 kampioen geworden in hun poule en zijn ze geplaatst voor de kruisfinales. Van harte gefeliciteerd en heel veel succes tijdens de kruisfinales!
B1: Hier werd KCR verslagen, in deze poule is alles nog mogelijk maar PKC heeft het hier niet helemaal meer in eigen hand. Met de wedstrijd tegen de koploper DeetosSnel nog op het programma hebben zij nog een zwaar laatste deel van de competitie te gaan.
C1: Wat was het een spannende wedstrijd tegen Merwede/Multiplaat! Een echte wedstrijd tussen de twee favorieten in de poule. De einduitslag werd 12-12, wat hebben jullie gestreden!
Op basis van onderling resultaat is Merwede kampioen geworden. Maar we gaan beide ploegen wel terugzien op het NK. Wij wensen de C1 een goede voorbereiding toe en een dag om nooit meer te vergeten, geniet ervan!
D1: Ook wel even het vermelden waard. Op het programma stond de wedstrijd tegen DSC. Deze wedstrijd moest geworden en dat deden ze: 8-19 was de einduitslag. De allerlaatste spannende competitieronde tegen Vriendenschaar (H) gaat uitmaken welke ploeg in deze poule zich gaat kwalificeren voor het NK. Succes met de voorbereidingen op deze wedstrijd!
F2: Deze toppers zijn kampioen geworden door een 24-13 overwinning op de nummer 2. Gefeliciteerd toppers met dit kampioenschap!

Kampioenen zaalseizoen tot nu toe:
PKC/SWKGroep 9, 12, A1, C1 en F2.

Het zaalseizoen loopt tegen het einde en in sommige poules ligt het kampioenschap nog op de loer: PKC/SWKGroep F1, E3, E5, D1, B5, A7 en 11. Heel veel succes en vooral leuke sportieve wedstrijden toegewenst voor alle ploegen!