18 maart 2017: een zaterdag vol korfbal

Datum: dinsdag, maart 14, 2017

Aanstaande zaterdag, 18 maart, weet je zeker dat je je niet hoeft te vervelen. Dit komt omdat je zowel naar de wedstrijden van NK’s, een kruisfinale én de laatste wedstrijd van de Korfbal League competitie kan kijken! Hieronder is een overzicht te zien van waar en wat te zien is.

NK C-jeugd 1ste klasse in eigen hal

Het NK C 1ste klasse wordt zaterdag georganiseerd in Papendrecht, de ‘korfbalstad van Europa’. In de PKC-hallen wordt door acht ploegen gestreden om de titel “beste C-ploeg in de 1ste klasse”. Wil je komen kijken? Het NK programma begint om 11.00 en de finale zal plaatsvinden om 15.10! Door hard werken van de organisatie zijn de live scores per hal te volgen via: http://pkc-korfbal.nl/nkc2017/. Daarnaast is de finale alsnog te volgen als je gehinderd bent, want onze eigen mediacrew heeft het mogelijk gemaakt om deze live uit te zenden. De live stream kunt u volgen via: https://www.youtube.com/user/pkckorfbal

Onze eigen C1 bij NK C-jeugd hoofdklasse in Roden

Zaterdag zal ook het NK C-jeugd hoofdklasse plaatsvinden. Trots kunnen wij zeggen dat  PKC/SWKGroep C1 één van de ploegen zal zijn die gaat afreizen naar het hoge noorden om daar te gaan strijden voor de Nederlandse titel. Het programma zal starten om 11:00 en de finale zal om 15.10 plaatsvinden. Wij willen PKC C1 ontzettend veel plezier en succes wensen! 

Eerste kruisfinale PKC/SWKGroep A1

PKC/SWKGroep A1 draaide een goed seizoen en werd eerste in de poule. Aanstaande zaterdag zal de eerste kruisfinale plaatsvinden, waar PKC/SWKGroep A1 het op zal nemen tegen DOS’46 A1 voor een plek in de Ziggo Dome finale op 8 April. Deze wedstrijd zal 17:00 starten en is live te volgen via: https://www.youtube.com/user/pkckorfbal. Wij wensen PKC/SWKGroep A1 ontzettend veel succes en geniet van de wedstrijd! 

DOS’46 1 – PKC/SWKGroep 1 

PKC/SWKGroep 1 draait een goed seizoen: 17 wedstrijden ongeslagen op rij. Zaterdag zal dan de 18e en tevens laatste competitiewedstrijd van PKC/SWKGroep 1 worden gespeeld. Zij zullen het opnemen tegen de ploeg uit het hoge noorden: DOS’46 1. De wedstrijd zal 20.00 starten, tegelijkertijd met alle andere wedstrijden in de Korfbal League. Ook deze wedstrijd is te volgen via de livestream van DOS’46 via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=PJjBvz69QUA. PKC/SWKGroep 1, succes en maak er een mooie laatste competitiewedstrijd van!

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram