Hoofdklasse finale bij PKC/SWKGroep

Voor de 6e keer op rij heeft het KNKV ons gevraagd om de Hoofdklasse Finale te organiseren en aangezien het altijd al een drukke, gezellige en sportieve happening is geweest, is daar direct positief op gereageerd.

Op 25 maart begint de wedstrijd om 20:00 uur. Wie er gaan spelen, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Er zijn nog 4 ploegen bezig met het spelen van hun Play-Off’s. Vandaag (zaterdag 18-03) stond de 2e Play-Off op het programma, maar na afloop van beide wedstrijden, hadden alle ploegen 1 wedstrijd gewonnen. Wie de uiteindelijke finalisten worden, is dus pas aanstaande dinsdag na afloop van de 3e Play-Off bekend. Wie worden het: Avanti (Pijnacker), Dalto BNApp.nl (Driebergen), KCC/SO natural (Capelle a/d IJssel) of Nic./Alfa College (Groningen) ?

Het doel van de Hoofdklasse Finale van 25 maart is een directe toetreding tot de Korfbal League 2017-2018. De verliezer van deze finale krijgt nog een kans om de KL binnen te komen door de wedstrijd tegen de nummer 9 van de KL te winnen.

Alhoewel het dus al voor de 6e keer is, wil niet zeggen dat het organiseren van deze wedstrijd appeltje/eitje is. Iedere keer komen er weer andere of nieuwe uitdagingen op het organisatie-pad te liggen, maar dat houdt de geest scherp!

De eerste – onverwachte – uitdaging heeft al weer onze volledige aandacht: de kaartverkoop. Konden we de afgelopen 3 jaar rekenen op een ticket-systeem om op die manier heel modern kaarten te verkopen, laat het systeem ons dit jaar helaas op een aantal punten in de steek. Hierdoor is er besloten om de kaartverkoop weer op de oude manier te doen d.m.v. het sturen van een email.

Omdat wij een volle sporthal verwachten, moeten voor deze finale door iedereen plaatsen gereserveerd worden. Het aantal plaatsen voor neutrale bezoekers is beperkt, omdat voor beide finalisten een deel van de hal gereserveerd is. De supporters van beide finalisten kunnen bij hun eigen vereniging reserveren en betalen.

Andere bezoekers (ook PKC/SWKGroep leden) kunnen hun reservering(en) doorgeven via de email: HoofdklasseFinale@PKC-korfbal.nl . De reserveringen zullen op volgorde van binnenkomst genoteerd worden. Na ontvangst van de reservering(en) zullen wij binnen 24 uur een bevestiging terugsturen.

De entreeprijzen voor deze wedstrijd zijn:

€ 6,50 voor 16 t/m 64 jaar

€ 3,00 voor t/m 15 jaar en 65+

€ 2,00 voor KNKV Legitimatiepashouders

Let op: Iedereen moet zich bij de kassa melden om daar hun betaling te doen en hun bandje op te halen. Voor de reserveringen voor het tarief van € 3,00 kan eventueel een legitimatie gevraagd worden.

KNKV Legitimatie(kaart)houders, die gereserveerd hebben, wordt verzocht hun (digitale) pas (met eventuele geldige jaarcoupon) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas dient het normale tarief afgerekend te worden. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!

• De kassa is vanaf 18.15 uur geopend – de hal gaat open om 18.45 uur. Uiteraard is de kantine de gehele dag open.
  • Wij kunnen niet garanderen dat er nog kaarten in de vrije verkoop zullen zijn. Gereserveerde kaarten, die een half uur voor aanvang van de wedstrijd niet opgehaald/betaald zijn, worden vrijgegeven voor de losse verkoop.
  • Iedere supporter/bezoeker wordt geacht kennis genomen te hebben van de PKC/SWKGroep huisregels, te vinden via http://pkc-korfbal.nl/huisregels/
  • Supporters van de twee finalisten krijgen een supportersvak toegewezen in de hal. Voor de overige liefhebbers worden er neutrale plaatsen gecreëerd.

Namens PKC/SWKGroep,

Ingrid Sijstermans en Anne Zwier