Zaterdag 25 maart 2017 om 15.30 uur speelt onze selectie de 1e Play Off wedstrijd in eigen huis tegen Blauw Wit uit Amsterdam.

Vanwege technische problemen met het ticketsysteem, is het helaas niet mogelijk om van tevoren kaarten te kopen. Helaas zijn wij genoodzaakt terug te vallen op het “ouderwetse” systeem van het reserveren van kaarten via de e-mail.

Wil je een kaart/kaarten reserveren voor deze wedstrijd, stuur dan een duidelijke e-mail voorzien van je naam en het aantal kaarten, met vermelding van het soort kaart naar KLkassa@pkc-korfbal.nl

!LET OP! Iedereen moet een kaartje reserveren. Dit geldt dus ook voor PKC-leden!

De entree-spelregels voor deze 1e Play-Off wedstrijd zijn als volgt:

Normale entree            € 7,50

t/m 15 jaar en 65+       € 5,00

PKC/SWKGroep-Leden gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Medewerkers/Vrijwilligers gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Genodigdenpashouders gratis op vertoon van hun geldige pas *

PKC/SWKGroep-Seizoenkaarthouders € 5,00 op vertoon van hun geldige seizoenkaart *

KNKV Legitimatiehouders € 2,00 op vertoon van hun pas met geldige jaarcoupon **

Let op: een ieder moet zich persoonlijk bij de kassa boven in de kantine melden om daar de betaling te doen en het polsbandje op te halen. Er worden geen polsbandjes los meegegeven!

*   Naast de bestelling worden ook de geldende PKC-pas(sen) gecontroleerd. Bijbetaling tot normaal tarief per entree volgt indien geen geldige pas wordt overlegd.

**  KNKV pashouders moeten ook hun kaartje reserveren. Ook zij dienen hun KNKV pas (met eventuele geldige jaarcoupon!) ter controle te tonen. Zonder geldige KNKV pas geldt een bijbetaling van € 5,50 per entree. Hierover gaat men bij de kassa niet in discussie!

De kassa (boven in de kantine) zal geopend zijn vanaf 13:30 uur. De hal gaat om 14.45 uur open.

KL kassa groep

Petra Rietveld